Život na vagi

Štefica ispala iz showa, ljutita gledateljica joj poručila: 'Bilo je i vrijeme više'

Foto: RTL
1/10
08.11.2022.
u 09:21

Za odlazak kući biralo se između Štefice, Matee, Borisa i Roka, a većina kandidata glasala je da Štefica napusti show zato što je imala najlošiji rezultat.

U sinoćnjoj emisiji 'Život na vagi' iz showa je ispala Štefica Sever. Za odlazak kući biralo se između Štefice, Matee, Borisa i Roka, a većina kandidata glasala je da Štefica napusti show zato što je imala najlošiji rezultat.

- U 'Životu na vagi' pronašla sam sebe - vjerujem da sam svoju psihu svladala nekim dijelom; fizički sam se dovela u lijepi red, daj Bože da to nastavim i vani, a emotivno ne možeš tu biti jak. To su ljudi s kojima sam živjela dva i pol mjeseca 24 sata, ne možeš nijednom ništa zamjeriti. Čast mi je što sam ih upoznala i bilo je lijepo - rekla je te na odlasku dodala kako će se boriti za drugu nagradu i da neće to propustiti.

Foto: RTL

Nakon njezinog ispadanja uslijedili su podijeljeni komentari na društvenim mrežama. Neki su bili razočarani ovakvim ishodom, dok su drugi mišljenja da je Štefica zasluženo napustila show. 

"Jest po rezultatu, trebala ispasti, ali treba malo gledati i kome je potrebno je da još skida, nekim tu više nije ni potrebno da budu, samo žele pobjedu pa će smršaviti i više nego treba, evo npr. Roko i Tomo, pa i Josip, nije više važno ni skidanje kila, nego pobjeda...Željka je najiskrenija tamo, njoj je stvarno stalo samo da skine kile, pa i Anja", komentirala je jedna od gledateljica. 

"Bilo je i vrijeme više! Dosadna je više sa svojim kaj ja bum delala, ja nemrem više", oštro se nadovezala druga, a s njezinim komentarom mnogi su se složili.

"Najlošiji rezultat", komentirala je treća. "Sad nije napravila hajku", zaključila je također jedna od gledateljica.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Inače, Štefica je u show ušla sa 156 kilograma. U prošlosti se čak dvadeset godina bavila atletikom, uglavnom bacala kladivo i kuglu. Međutim, otkako je prestala sa sportom, kilogrami su se samo počeli skupljati.  Atletsko natjecanje kao izazov Štefici je nedavno došlo kao naručeno - bila je najbolja u bacanju kugle. To joj je vratilo i stare uspomene.

"Stala sam u taj krug prvi put nakon 20 godina. Nekad davno sam trenirala, kada sam bila dite. Bacala sam kladivo. O tome nemam volju pričati. To je završeno i prošlo vrijeme za mene. Nažalost, od toliko treniranja i silnih godina nemam ništa", rekla je Štefica i dodala: "U kugli sam pobijedila, a kad pobijedim u trčanju, trčat ću i gola".

A iz sportskih dana poznaje i našu sportašicu i jednu od najboljih atletičarki - Ivanu Brkljačić. Upravo je Ivana na svom Instagramu podijelila njihove zajedničke fotografije čime se podsjetila na dobre uspomene iz "tamo neke 1997./1998.". "Ajmo Štefi", napisala je Brkljačić uz fotografiju. 

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Svoj ponos nakon emisije s atletskim izazovom nije krio ni trener Edo. "Vidi se sportska podloga, iskustvo, vidi se da je prošla atletsku školu. Naravno da je rezultat onda u skladu s očekivanjima", rekao je trener Edo.

VIDEO Niki Minaj ponovno u kostimu domaćeg dizajnera, pokazala i stražnjicu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije