Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavna idila

Stela iz 'Ljubav je na selu' o detaljima medenog mjeseca s Tomislavom: 'Iscrpila sam ga do maksimuma'

Foto: facebook
1/13
05.07.2024.
u 15:05

Bivši kandidati RTL-ova showa "Ljubav je na selu" vjenčali su se ranije ove godine, a u sklopu medenog mjeseca posjetili su Istru i Kvarner. Tim povodom Pavičić se prisjetila njihovih dogodovština te otkrila detalje nesreće koja ih je snašla.

Konobarica Stela Pavičić i farmer Tomislav Skejić bivši su sudionici 14. sezone showa ''Ljubav je na selu''. Tijekom snimanja među njima se pojavila kemija, a ranije ove godine vezu su okrunili vjenčanjem. Par se trenutačno odmara u Crikvenici, kamo su odlučili otići nakon uzbudljivog medenog mjeseca u sklopu kojeg su proputovali gotovo cijeli sjeverni Jadran. 

Stela je tako u razgovoru za RTL.hr otkrila da je s Tomislavom, između ostalih lokacija, posjetila Poreč, Trst, Krk i Novi Vinodolski, pa je u nastavku ispričala detalje putovanja: – Volim putovati više nego on, tako da sam ga iscrpila do maksimuma – rekla je Pavičić kroz smijeh. Dodaje da je njoj i Skejiću dio medenog mjeseca društvo pravio njezin sin: – Bili smo i sa sinekom mojim, no sada se baka ponudila pričuvati malog tako da je kod nje – kaže bivša natjecateljica showa "Ljubav je na selu".

GALERIJA: Ljubavna idila: Stela iz 'Ljubav je na selu' pokazala kako uživa s Tomislavom

1/9

Također je otkrila pojedinosti o jednoj nezgodi koju su doživjeli: – Tomislav je izgubio prsten kada smo bili na Omišlju. Jako volim divlje plaže gdje ima privatnosti tako da smo išli na jednu takvu, a on je otišao plivati u dublje more dok sam se ja sunčala. Kako je zaronio, tako je ostao bez prstena – objašnjava Stela koja je svom dragom savjetovala da ne ulazi s prstenom u more. 

– Lijepo sam mu rekla, no nije me poslušao tako da je dva sata s maskom za ronjenje tražio prsten dok sam se ja sunčala i zezala ga s plaže... U blizini su bili njemački turisti pa sam mu rekla da njih pita jesu li možda izronili prsten ili da mu pomognu, no on se ljutio kako neće jer ne zna njemački jezik. Nakon što sam mu rekla kako se to pita na njemačkom jeziku nije htio pitati... A moram ga malo zafrkavati – detaljno će Varaždinka. Prsten na kraju ipak nije pronađen, no, kako kaže, njoj su bitnije neke druge stvari: – Najbitnija mi je ljubav, a materijalno dođe i ode, naći ćemo zamjenu – zaključila je Stela. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, par je sudbonosno 'da' izgovorio u krugu obitelji krajem veljače ove godine. Iako su svadbu planirali na ljeto, zbog spleta nesretnih okolnosti Stela i Tomislav ipak su se odlučili ubrzati proces. Naime, Pavičić je za RTL.hr otkrila da je vjenčanje, prvotno predviđeno za kolovoz, požureno zbog zdravstvenog stanja njezina oca.

– Tata mi se jako razbolio, htjela sam da i on sudjeluje u svemu. Nisam znala hoće li on moći na ljeto biti prisutan. Sada je već nepokretan i čudo je da je ostao živ. Imao je i moždani udar – ispričala je o očevu stanju vidno zabrinuta bivša natjecateljica kulinarskog showa ''Večera za 5'' te nadodala da brine o njemu i hrani ga, ali i da bi život voljela nastaviti izvan Hrvatske.

– Varaždin je grad duhova. Nema posla. Planiram ići raditi vani. I Tomislav razmišlja o tome. Želimo uštedjeti za kuću, a cijene su kod nas baš narasle. Gledam mogućnosti izvan Hrvatske. Treba biti pažljiv oko toga. Jedno kažu, a ispadne nešto drugo – zaključuje Stela.

Inače, o njihovu vjenčanju spekuliralo se još u rujnu prošle godine, ali tad se na putu ispunjenja sna ispriječila obiteljska tragedija u Tomislavovoj obitelji: – Tata mu je imao smrtni slučaj u obitelji pa mu ni majka nije spremna za veće slavlje. Zato smo sve malo odgodili. S obzirom na to da sam ja velika ljubiteljica ljeta, odabrali smo ljeto. Što se tiče gostiju, napravili smo već popis. Više-manje to će biti članovi uže obitelji i prijatelji. Znači, ništa preveliko – za medije je otkrila konobarica.

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčeva robotaksija

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije