Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doček 2024. godine

Strastveni poljubac Marka i Iris Livaje: Uživali uz piće i dobro društvo

Foto: Instagram
1/30
01.01.2024.
u 14:32

Marko i Iris Livaja strastveno su se poljubili na dočeku Nove 2024. godine, a uživali su s prijateljima uz pjesmu i dobru atmosferu.

Najpoznatiji Hajdukovac Marko Livaja sa svojom suprugom Iris i prijateljima proslavio je Novu 2024. godinu. Nasmijani i zagrljeni pozirali su za društvenu mrežu Instagram, a na storyjima su objavili i njihov strastveni poljubac. – A kako će tek gorjeti ova Nova 2024., neka je zdravlja, sreće… Gazite bez straha, to vam želimo mi obitelj Livaja – napisala je atraktivna plavuša na svojem Instagram profilu. 

Obožavatelji su komentirali kako je ovom porukom naglasila kako želi da Hajduk u ovoj 2024. godini bude prvak Hrvatske, a u tome su je i podržali. – „To je ta godina! Volimo vas! Čuvaj nam ga“, „Sretna vam Nova godina“, „Livaja što kriješ gemišt“, „Gorit će sigurno“ – samo su neki od komentara velikih obožavatelja ovog nogometnog asa. 

 

Foto: instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Iris i Marko Livaja svoju ljubavnu priču su započeli 2014. godine, kada je nogometaš imao samo 20 godina, a atraktivna Splićanka 14 godina više. U svibnju 2022. godine par je izrekao sudbonosno 'da'  u crkvi sv. Stjepana, a slavlje su tada nastavili u restoranu Adriatic Grašo gdje ih je zabavljala splitska pjevačica Jelena Rozga koje je pjevala i na krštenju njihova sinčića Lorenza. 

 

 

Iako se mladenka skrivala od kamera, fotografi su uspjeli uslikati dio njezine vjenčanice s mnogo čipke i tila, a uz nju je iskombinirala salonke s čipkastim uzorkom. Dok je Markov kum bio dugogodišnji prijatelj iz djetinjstva, kraj Iris je do oltara stajala dugogodišnja prijateljica Lana Pavić koja je tada zasjala u uskoj haljini do poda.

 

VIDEO: Udala se Sandra Perković! Otkrivamo uz koju pjesmu je otplesala prvi ples

Komentara 4

BU
burza
17:19 01.01.2024.

Upropastili ste mi Novu godinu

BU
bugatti
15:49 01.01.2024.

Dinamo Zagreb

MA
Majka27
15:25 01.01.2024.

Opet mitomanija, kao jako bitna vijest za nas u Zagrebu. Dajte pišite više o Dinamu i igračima Dinama ipak ste zagrebačka novina jer i to malo tiskovine što prodate prodate u Zagrebu, u Dalmaciji vas nitko ne kupuje. Srami see sportska redakcijo VL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije