BOGAT SADRŽAJ

Streaming platforma Voyo slavi prvi rođendan i donosi mogućnost besplatnog isprobavanja platforme

RTL
25.08.2024.
u 13:00

U prvoj godini postojanja gledali su se razni domaći i strani sadržaji, a najgledanije su bili RTL-ove emisije 'Brak na prvu', 'Hell's Kitchen' te 'Dosje Jarak'.

Streaming platforma Voyo slavi prvi rođendan i donosi mogućnost besplatnog isprobavanja platforme u periodu od 30 dana. Nedavno provedeno istraživanje navika korištenja streaming platforma pokazalo je da je Voyo druga najpoznatija streaming platforma u Hrvatskoj pretekavši dobro poznatu globalnu konkurenciju.

U  prvoj godini postojanja gledali su se razni domaći i strani sadržaji, a najgledanije su bili RTL-ove emisije 'Brak na prvu', 'Hell's Kitchen' te 'Dosje Jarak'. Sve one mogle su se na platformi Voyo gledati prije emitiranja na televiziji. Od ostalih formata, gledanošću se ističu i live prijenosi rukometnih utakmica te ekskluzivnih MMA evenata. Osim u domaćoj produkciji, korisnici su uživali i u turskim poslasticama, regionalnim hitovima, realityjima, novim filmovima i sinkroniziranim crtićima.

Među najgledanijima ističu se krimi-uspješnica 'Južni vetar', autobiografska drama 'Toma', te serijal 'U klinču', reality showovi 'Love Island' i 'Otok iskušenja', turske serije 'Miriše na ljubav' i 'Sanjalica' te sadržaji za cijelu obitelj – 'Cocomelon', serijal 'Barbie' i 'Dnevnik Pauline P.' Od filmova su se gledali klasici poput 'Četiri vjenčanja i sprovod' i 'Terminator', pa Oscarom nagrađena drama 'Parazit' i veliki hit 'Dinastija Gucci'.

Nova serija 'Sjene prošlosti' i show 'Život na vagi' s prikazivanjem na RTL-u kreću 2. rujna, uskoro dolaze i 'Ljubav je na selu', 'Večera za pet' te 'Superstar', a svi oni moći će se na platformi Voyo gledati 24 sata prije prikazivanja na televiziji. Za sve koji žele isprobati platformu, sada je pravo vrijeme jer je povodom rođendana aktivan promotivni kod 'VECERNJI30'. Kod se upisuje prilikom aktivacije usluge te korisnicima daje mogućnost besplatnog isprobavanja platforme u periodu od 30 dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije