Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne podnosi snahu

Sukob u obitelji! Messijeva mama privukla pozornost ponašanjem nakon utakmice, ranije mu je pokušala uništiti vjenčanje

FIFA World Cup Qatar 2022 - Final - Argentina v France
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/6
19.12.2022.
u 11:49

Posebnu pažnju ipak privukla je Leova mama Celija koja je dotrčala na teren i 'zgrabila' svog sina dok se grlio s izbornikom, članovima tima i ostalim igračima. Celia ga je čvrsto zagrlila te prestigla njegovu suprugu Antonelu i postala prva članica obitelji koja mu je čestitala pobjedu. Cijelo vrijeme slavlja je plakala, a Messi joj je uzvratio zagrljaj.

U uzbudljivoj završnici Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru jučer je pobjedu odnijela reprezentacija Argentine, a nakon veličanstvene pobjede na Instagramu se oglasila i predivna supruga argentinskog kapetana Lionela Messija (35), 34-godišnja Antonella Roccuzzo. Messijeva odabranica pratitelje je ganula obiteljskom fotografijom na travnjaku odmah nakon dodjele pehara. - Svjetski prvaci! Ne znam ni kako da počnem. Tako smo ponosni na tebe. Hvala ti što si nas naučio da nikada ne odustajemo, da se moramo boriti do kraja. Ti si svjetski prvak, a mi najbolje znamo koliko si trpio i koliko si ovo želio postići. Idemo, Argentina - napisala je Antonela uz fotografije na kojima pozira sa slavnim suprugom i njihovim sinovima. No, mnogi su primijetili nešto drugo. 

Posebnu pažnju ipak privukla je Leova mama Celija koja je dotrčala na teren i 'zgrabila' svog sina dok se grlio s izbornikom, članovima tima i ostalim igračima. 

Celia ga je čvrsto zagrlila te prestigla njegovu suprugu Antonelu i postala prva članica obitelji koja mu je čestitala pobjedu. Cijelo vrijeme slavlja je plakala, a Messi joj je uzvratio zagrljaj. 

Ovaj prizor neki su gledali i kroz prizmu navoda da Antonela i Celia nisu u dobrim odnosima
Iako slove kao skladan par, vole se još od doba ranog djetinjstva i imaju trojicu sinova, medii tvrde da se njihove obitelji međusobno ne podnose. Celia navodno nikada nije prihvatila i zavoljela Roccuzzo, te su se, prema pisanju tamošnjih medija sukobile i na dan vjenčanja Lea i Antonele. 

Celia je na dan vjenčanja došla u bijeloj haljini pokušavši zasjeniti mladenku. Haljina je bila bijela, s čipkastim rubom i izvezenim kamenčićima. 

Messijeva teta je isto tako potvrdila glasine o tučnjavi u obitelji koja se dogodila nekoliko sati prije vjenčanja. Nakon što su je novinari pitali da komentira nećaka s gorčinom u glasu je kazala kako na svadbu nije pozvana
Mediji navode kako je do toga došlo jer je mladenka zabranila da nogometaševa teta prisustvuje vjenčanju, a nakon toga su se pojavile priče kako dvije strane obitelji uopće ne razgovaraju. 

Neki se sjećaju i jednog intervjua iz 2010. u kojem je Celia Antonelu komentirala riječima 'Tko je uopće to?', te je tako otkrila da nema visoko mišljenje o odabranici svog sina. 

Inače, jedan od najboljih nogometaša svijeta, Argentinac Lionel Messi osim uspješne karijere nogometaša ima i zavidan ljubavni život, a njegova ljubavna priča s manekenkom Antonelom Roccuzzo jedna je od najljepših. Naime, Messi je Antonelu upoznao još dok je imao samo pet godina i to preko njenog brata, a priča se kako je s deset devetogodišnjoj Antoneli slao ljubavna pisma i htio da mu postane suprugom, a ona mu je rado odgovarala na pisma. Njih dvoje zajedno su od srednjoškolskih dana, a brzo joj je priznao da je ona "ona" prava za njega. No, javnosti ju je predstavio tek 2008. godine i tad je privukla veliku pozornost s obzirom da je Antonela jedna od onih supruga nogometaša koje pokušavaju čim više izbjegavati medije i javnost. Tek poneke crtice iz njihova privatnog života mogu se naći na njezinom Instagram profilu.  Njih dvoje nakratko su se razdvojili kada se on preselio u Barcelonu sa svojom obitelji kako bi gradio karijeru nogometaša, a tada je Antonella ušla u vezi s drugim muškarcem. I on i Antonela su nastavili sa svojim životima.

Antonela je studirala stomatologiju, no studij je prekinula kako bi se posvetila komunikologiji. Ipak, na kraju se posvetila manekenstvu.  Međutim, ponovno ih je spojila tragedija. Naime, Antonelin najbolji prijatelj poginuo je 2005. godine. Zbog te tragedije pala je u depresiju, prestala je ići na fakultet, zbog čega je Messi došao natrag u Argentinu da bi joj bio podrška. U međuvremenu je ona ostavila dečka, te dala šansu Messiju. Njih dvoje vjenčali su se 2017. godine u rodnom Rosariju, u Argentini, a na vjenčanje je pozvano oko 260 gostiju. Brojni igrači Barcelone gdje je u to vrijeme igrao. Podsjetimo, Messi je od 2004. godine igrao za Barcelonu, a tek od prošle godine prebacio se u Paris Saint-Germain. 

Vjenčanje je "čuvalo" na stotine policajaca, kao i zaštitari koji su pazili hotel, a bilo je akreditirano i 150 novinara za posebnu press-zonu, iako nisu imali pristup cijelom prostoru. Uz to, zanimljivo je i kako je nogometaš zamolio sve goste da ne nose darove već da, koliko i ako mogu, uplate novac na račun njegove zaklade za pomoć djeci. Nakon vjenčanja, Messi je tetovirao usne njegove Antonele na svom tijelu. Zajedno imaju i tri sina, najstarijeg Thiaga (10), Matea (7) te Cira (4). Prošle godine britanski mediji pisali su kako je Antonela za njihov dom u Parizu pronašla ni više ni manje nego - dvorac. Naime, prvih mjesec dana proveli su u luksuznom hotelu Le Royal Monceau, a ona je cijelo vrijeme tražila njihov novi, stalni dom u francuskoj prijestolnici.  Vrijednost dvorca 'Pink Palace', smještenog izvan Versaillesa procjenjuje se na nešto više od 354 milijuna kuna (41 milijun funti), a poznat je po tome da je u njemu boravio i tadašnji predsjednik Charles de Gaulle, a na raspolaganju su 30 spavaćih soba, unutarnji bazen, teretane, nekoliko soba za djecu, čuvano parkiralište, privatno kućno kino i ogroman vrt.

VIDEO Ivana Vida je osvojila čak četiri lente na izborima ljepote, a u Domagoja se zaljubila kada je imala samo 19 godina

 

Komentara 6

DU
Deleted user
13:50 19.12.2022.

Koji trač..... Aj na 24 ure, ali tu......

Avatar majkuvam
majkuvam
17:04 19.12.2022.

Jel vi nemate nešto pametnije pisati osim ovakvih negativnih fantaziranja?

LO
Lokić
20:33 19.12.2022.

Sada znamo odakle toliki primitivizam i nekultura .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije