Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJSLAĐI NAVIJAČ

Supruga Livakovića podijelila preslatke fotke njihovog sina koji je navijao za tatu na Euru

Foto: instagram
1/14
05.07.2024.
u 21:30

Na Instagramu je Helena podijelila nekoliko fotografija sa stadiona na kojima je igrala naša reprezentacija i podijelila je neke dirljive trenutke s Dominikom i njihovim sinom

Helena Livaković, supruga prvog vratara hrvatske nogometne reprezentacije Dominika Livakovića u zagrebačkoj Petrovoj bolnici ovog je siječnja rodila njihovo prvo dijete - sina. Maleni je sada napunio šest mjeseci, a sada je Helena objavila i fotografije s Europskog nogometnog prvenstva održanog u Njemačkoj i pokazala je kako je maleni Joakim bio na utakmicama naše nogometne reprezentacije i navijao za tatu koji je i na ovom prvenstvu odradio hvale vrijedan posao.

Na Instagramu je Helena podijelila nekoliko fotografija sa stadiona na kojima je igrala naša reprezentacija i podijelila je neke dirljive trenutke s Dominikom i njihovim sinom. Prije dva mjeseca Helena Livaković je u pričama na društvenoj mreži Instagram objavila i preslatku fotografiju na kojoj ona, Dominik i sinčić poziraju uz nogometni teren, nakon utakmice na kojoj je Dominikov klub Fenerbahče pobijedio Besiktas rezultatom 2:1.

 

 

VEZANI ČLANCI

 

Helena i Dominik svoju su ljubavnu priču započeli 2017. godine, a vjenčali su se na ljeto pretprošle godine u njegovom rodnom Zadru. Par se vjenčao u lipnju 2022. godine u crkvi Svete Stošije u Zadru, a nakon njega slavlje se nastavilo u Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima. Mladence i njihove goste zabavljali su Petar Grašo i Saša Matić, a na popisu uzvanika našla su se najveća lica naše nogometne scene kao Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida i Danijel Subašić. Mladenci su za prvi ples odabrali pjesmu Petra Graše Jel' ti reka 'ko.

Atraktivna brineta  pažnju javnosti prvi put privukla je tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji kada je 'zaradila' i nadimak hrvatska Meghan Markle. Helena se godinama bavila umjetničkim klizanjem te je bila članica kluba Zagrebačke pahuljice. U listopadu 2020. godine diplomirala je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, smjer industrijski dizajn. Uspjehom svoje odabranice na Instagramu se tada pohvalio i sam Livaković. Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, a njihova ljubavna priča započela je prijateljstvom. Kliknuli su odmah, no nije to bila "ljubav na prvi pogled", a prvi korak napravio je Dominik.

 

VIDEO Tony Cetinski: Menadžeri ne stvaraju zvijezde, one im se dogode

 

Komentara 4

KA
kajbiti
08:40 06.07.2024.

Supruga Livakovića???? O, gramatiko novinarska.

Avatar rubinet
rubinet
13:44 06.07.2024.

Livakovićeva supruga.

18
188
22:02 05.07.2024.

Nikog ne zanima taj nogomet. Pišite o drugim sportovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije