imaju dva sina

Supruga Marina Čilića o izazovima braka i obitelji: 'Nije lako, ali treba izvući najbolje iz toga'

Foto: Vedran Tolić
1/6
21.02.2023.
u 20:50

Kristina Milković Čilić govorila je i o pojmu "netipične žene sportaša", kakvom nazivaju i nju

Kristina Milković Čilić u Zagreb je stigla zbog studija i to dva - psihologije na Filozofskom fakultetu i politologije na Fakultetu političkih znanosti. Već se za vrijeme studija zaljubila u proslavljenog tenisača Marina Čilića (34) s kojim je u braku od 2018. godine i ima dvoje djece. 

Koliko je ponekad izazovno biti u braku sa sportašem koji je često van kuće, priznala je za Story.

- Dosta je teško, tenis je dosta specifičan sport jer njihova sezona traje jako dugo, u biti cijelu godinu, imaju odmor tek krajem godine kojeg opet koriste uglavnom za pripreme, ali opet je druga specifičnost i teškoća kad imate obitelj. On nastupa u cijelom svijetu, nema neku bazu nego je praktički po cijelom svijetu. Ja sam sretna što su prošle godine djeca bila zdrava i dobro tako da smo s njim dosta putovali, njemu je lakše kad smo uz njega na turnirima, a nama je dobro da malo promijenimo okruženje. Nije lako, ali treba izvući najbolje iz toga, sreća u nesreći je da ta karijera ne traje toliko dugo pa se za sve ima vremena - rekla je Kristina. 

U veljači 2020. godine rodio im se prvi sin Baldo. Naš proslavljeni tenisač tad je objavio prvu fotografiju sinčića kojeg je u Vinogradskoj bolnici rodila dvije godine mlađa supruga. U rujnu 2021. rodila Kristina je rodila i drugog sina Vitu. Pričala je i o izazovima majčinstva i izjavila da nije imala sreće da su njihovi mališani spavali ni jedan ni drugi,. Mlađi još uvijek ne spava najbolje pa je taj dio iscrpljuje, ali s druge strane su stvarno dobra djeca i s njima nema nekih većih problema tijekom dana.

- S jedne strane je lakše jer imate iskustvo prvog djeteta i sve ono što ono nosi. S druge strane mislim prva faza i počeci su dosta fizički iscrpljujući - priznala je Kristina.

A govorila je i o pojmu "netipične žene sportaša", kakvom nazivaju i nju.

- Ne volim te generalizacije, svaka osoba nosi neku svoju priču, a danas ženama uza sve društvene mreže nije lako jer je tu puno uloga koje se isprepliću, očekuje se da je žena izvrsna majka i izvrsna u poslu, i da dva dana nakon poroda izgleda na fotografijama kao da je s naslovnice. Mene to smeta, ne zbog mene, mene ne ugrožava jer se ne poistovjećujem s tim jer ne objavljujem fotografije, ali mi je žao jer postoje mnoge mlade djevojke koje si onda stvaraju nerealnu sliku i misle si da moraš trčati maraton dva dana nakon porođaja - objasnila je. 

VIDEO Poznati Hrvati više ne skrivaju da su presadili kosu, a rezultati zahvata, koji traje i 10 h, su odlični

Komentara 1

DU
Deleted user
21:08 21.02.2023.

ah jadna napatila se ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije