suprug je u Grčkoj

Suzana Mančić otkrila: 'Za Valentinovo ću biti sama, poklon nisam pripremila, na rubu sam bankrota'

Foto: Instagram
1/9
14.02.2022.
u 15:53

Najpopularnija loto djevojka Suzana Mančić (65) u sretnom je braku s grčkim poduzetnikom Simeonom Ocomokosom. Ne žive zajedno već se posjećuju kad stignu, a sada je otkrila kako za Dan zaljubljenih neće putovati u Grčku jer su nedavno proslavili njegov rođendan i imendan.

Najpopularnija loto djevojka Suzana Mančić (65) u sretnom je braku s grčkim poduzetnikom Simeonom Ocomokosom. Ne žive zajedno već se posjećuju kad stignu, a sada je otkrila kako za Dan zaljubljenih neće putovati u Grčku jer su nedavno proslavili njegov rođendan i imendan.

- Neću zbog Dana zaljubljenih putovati u Atenu, bit ću sama. Poklon nisam pripremila, zato što je Simeonu prije desetak dana bio rođendan, onda mu je bio imendan, sad još i poklon za praznik, stvarno ne mogu, na rubu sam bankrota – ispričala je Suzana za Blic.rs te otkrila kako voli provoditi vrijeme u Grčkoj.

- Divno sam se provela, često sam u Ateni i tamo se uvijek odmorim. Nemam nikakvih obaveza, ponesem neku lijepu knjigu, nađem se s rođacima i prijateljima, tako da mi je tamo božanstveno. Suzana se prvi out udala 1989. godine za Nebojšu Kunića s kojim ima dvije kćeri, a već je godinama samohrana majka, no ne žali se, kako kaže u puno je boljoj situaciji nego druge žene.

- Godinama sam samohrana majka, no to nije strašno s obzirom na moj financijski status. Uvijek sam bila uspješna i imala dovoljno novca za jedan lagodan život. Ali pitanje egzistencije samohranih majki, treba postaviti običnim ženama, koje nemaju krov nad glavom, redovna primanja i stalni posao, ali ni pomoć od oca djece. To je strašno, a za mene je to ipak bilo kao laka prehlada – objasnila je Mančić.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine

Ključne riječi

Komentara 10

IM
Immanuell
16:26 14.02.2022.

Naslov navlakuša. Pa kad sam već nasjeo, evo...... Pitanje...... Kako se može biti u sretnom braku ako se živi odvojeno? Drugo pitanje..... Što je to za nju poticaj otići si vidjeti supruga par stotina km udaljenog, ako to nije Valentinovo, a kao u "sretnom" su braku?! Ili da on dođe vidjeti nju istim povodom?!

MA
malena1983
18:15 14.02.2022.

Meni bi bilo neugodno objaviti ovakav naslov.

WC
wolf_cro
18:24 14.02.2022.

Je li to ona što se orošavala i snimala kućne porniće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije