Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druženje

Svi su se pitali tko je ovaj zgodni 31-godišnjak u društvu glumice Sofije Vergare

Foto: profimedia
1/10
02.06.2023.
u 22:30

Poznata glumica koju je proslavila serija "Moderna obitelj" uživala je na večeri sa sinom Manolom

Zvijezda serije "Moderna obitelj" Sofia Vergara (50) ovaj tjedan snimljena je dok je izlazila iz jednog poznatog restorana na Beverly Hillsu, a u njezinom društvu bio je zgodan mladić koji joj je džentlmenski pružio ruku dok se spuštala niz stepenice ispred restorana. Mnogi su pomislili kako je Sofia bila na večeri u društvu dobrog prijatelja ili kolege, ali Vergara je na večeri bila sa 31-godišnjim sinom Manolom Gonzalezom Vergarom.

Sofia je Manola dobila u braku s Joeom Gonzalezom koji je bio njezina srednjoškolska ljubav te su u braku bili bilo od 1991. do 1993. godine. Vergara je od 2015. godine u sretnom braku s kolegom glumcem Joeom Manganiellom, a sa sinom će uskoro krenuti u zajednički poslovni pothvat i zajedno će se pojaviti u jednom kulinarskom showu. Emisija nosi naziv "Celebrity Family Cook Off" u kojoj će se poznate obitelji međusobno suprotstaviti u nekoliko kuharskih izazova u dobrotvorne svrhe, a među natjecateljima će biti i Sofia i Manolo. Vergara je svoju karijeru počela u Kolumbiji gdje je jedan fotograf zapazio lijepu glumicu dok je s društvom uživala na plaži u Kolumbiji. 

VEZANI ČLANCI

- Imala sam malo dijete za koje sam se morala brinuti. Gledajući sada na to razdoblje života, shvatila sam da, iako je bilo teško, to me oblikovalo i dalo mi snage da nastavim raditi na sebi te ne dopustim da me industrija uništi - izjavila je u jednom intervju osvrćući se na svoje početke karijere.  Nakon što ju je modni fotograf otkrio Sofia je ubrzo snimila reklamu za jedno gazirano piće i zahvaljujući svom atraktivnom izgledu dobila je i voditeljski angažman u dvije kolumbijske tv emisije. I tako je njen san da bude stomatologinja pao u drugi plan, a Sofia se uskoro seli u Los Angeles i postaje model.

Taj posao odveo ju je do glume i dugo je uživala u statusu najplaćenije glumice na TV-u i to zahvaljujući seriji "Moderna obitelj". S 18 godina udala se za Josea Gonzalesa s kojim ima sin Manola, a iz drugog braka s Nickom Loebom ne nosi lijepe uspomene. Naime, s njim se sudski sporila oko zamrznutih jajnih  stanica. Nick je embrijima dao i imena i htio je dokazati da su živa bića. Sudskim procesom pokušao joj je zagorčati život i razoriti brak s Joeom. Sofiji je 2000. godine dijagnosticiran i rak štitnjače i glumica je i iz te teške bitke izašla kao pobjednica.  

VIDEO Nina Violić otkrila zašto nikada nije igrala u sapunicama: Bilo me strah, za glumce je to užasno

 

Komentara 2

BR
Brdo
08:33 03.06.2023.

Igleda kao tetkica.

GM
gmižić
05:26 03.06.2023.

Ko je to pitao!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije