Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fanovi u deliriju

Talijani 20 sati putovali da bi vidjeli Beyonce

Obožavatelji Beyonce (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
17.04.2013.
u 18:59

Kako njezinoj mezimici Blue Ivy ništa ne bi nedostajalo na turneji, napravila joj je pokretni luksuzni vrtić s omiljenim igračkama i dekicama

Beyoncé je danas nešto poslije 14 sati sletjela u Zračnu luku Zagreb te se u pratnji supruga Jay-Z-ja i kćeri Blue Ivy zaputila prema Areni Zagreb u kojoj ju je dočekala potpuno bijela garderoba. U Hrvatsku je došla s kuharom koji će se na svjetskoj turneji brinuti o njezinoj prehrani. Od organizatora tražila je da joj prije koncerta dostave puno svježeg voća, sokova, vode i jadranske specijalitete. Navodno je željela i posebnu privatnu kupaonicu jer se boji bakterija i zaraze.

Sve za mezimicu

Kako njezinoj mezimici Blue Ivy ništa ne bi nedostajalo na turneji, napravila joj je pokretni luksuzni vrtić s omiljenim igračkama i dekicama. Beyoncé je u Americi naručila i dva unikatna redateljska stolca, veliku za sebe i manju za Blue Ivy.

Beyoncéine plesačice već su od utorka u Zagrebu, što su iskoristile za šetnju gradskim središtem i ispijanje kave. Cijela ekipa, tehničko osoblje, plesačice, prateći vokali odsjeli su u hotelu Westin u kojem je Beyoncé navodno zakupila 150 soba, ali ona ne namjerava prespavati u njemu, kažu iz Westina.

Poslije zagrebačkog koncerta pjevačica putuje u Bratislavu gdje je čeka još jedan u nizu od 65 koncerata.

A na zagrebački nastup stigli su Beyoncéini obožavatelji iz cijele regije. Već su od jutra sjedili pred Arenom, nestrpljivo čekajući 20 sati kad je zakazan početak spektakla. Iz Italije su došli obožavatelji koji nisu stigli kupiti ulaznice za Beyoncéin milanski koncert. Nije im bio problem ni putovati dvadeset sati autobusom.

Ispunjenje sna

– Presjedali smo nekoliko puta. Vruće je, a nismo se imali gdje istuširati. Ne smeta nam. Samo da nam srce ne stane od sreće kad je vidimo – rekli su mladi Talijani koji nisu htjeli ići u hostel jer su se bojali da će izgubiti mjesto pred vratima i priliku da budu što bliže svojem idolu.

>>Idete li na koncert? Šaljite nam fotografije i videa s koncerta na mail dojavi@vecernji.net

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije