Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMPLIMENTI

Tamara iz 'Braka na prvu' pohvalila se novim imidžem: Predivno ti stoji, svježe i mladenački

Foto: RTL
1/8
04.07.2024.
u 22:00

Ne zna se tko je bio više oduševljen na kraju, ona ili ja, hvala draga, napisala je Tamara i zahvalila se svojoj frizerki na super obavljenom poslu

Tamara iz "Braka na prvu" odlučila se za promjenu imidža i pokazala je svojim pratiteljima na Instagramu kako je promijenila frizuru. - Ove godine drastične promjene nisu uspjele zaobići niti to moje komešanje mjesecima je l' da kratim kosu ili ne. Kriv je bio parking kojeg nisam uspjela naći pa sam imala kaj pješačiti i tako prošla pored svoje Martine koja je samo čekala da me “prebrika”. Tako je nekako i bilo, haha. Samo sam skrenula i reko: “ajmo, reži mala, ispod uha. “Ma jesam te napokon dočekala”, veli ona.
Ne zna se tko je bio više oduševljen na kraju, ona ili ja, hvala draga - napisala je Tamara uz video u kojem je pokazala kako je izgledao ovaj posjet frizerki. U komentarima su joj mnogi pohvalili novi imidž, a bilo je i savjeta kako bi joj odlično stajala i tamnija boja kose. 

- Super ti je frizura, moderna. Mislim da bi ti odlično stajala i tamnija boja kose, tamno plava ili brineta, možda samo dva tanja početna pramena u najsvjetlijoj plavoj boji...Divota, baš ti je lijepo. Predivno ti stoji! Svježe i mladenački! Super bi ti stajale šiške tipa curtain bangs .. to bi ti bas lijepo zaokružilo lice i top bi bilo kada digneš kosu! A i spušteno! Sad si još zgodnija! Odlično ti stoji! - bili su samo neki od komentara koje je dobila Tamara. 

 

 

VEZANI ČLANCI

U sociološkom eksperimentu "Brak na prvu" Tamara je bila u braku s Filipom i bili su skladan par te je publika vjerovala kako će ostati zajedno i nakon završetka showa, ali to se nije dogodilo. U finalu je Tamara priznala kako joj se Filip sviđa, a on je kasnije otkrio kako sada nije spreman za vezu  i nije spreman žrtvovati svoje slobodno vrijeme.

GALERIJA Velika fotogalerija s proslave rođendana Večernjeg lista: Brojni poznati uživali su na spektakularnom partyju

1/119

Nakon showa su rekli kako se ne viđaju više često i Filip je rekao kako je Tamara bila na njegovoj rođendanskoj zabavi, ali on se nije nedavno pojavio na proslavi njezinog 29. rođendana.  - U pravilu, nisam slavila 29. rođendan. S najboljom prijateljicom i prijateljem sam otišla na večeru pa poslije na karaoke gdje su mi se bratić i njegova djevojka pridružili. Velika fešta za rođendan će biti kada ću otvoriti novu dvoranu, a tada ću proslaviti i imendan i useljenje - ispričala je Tamara za RTL, a Filip nije došao na njezinu proslavu jer je bio na prijateljevoj momačkoj zabavi u Istri. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije