Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istaknula figuru

Tatjana Dragović oduševila u pripijenom kombinezonu, pratitelji: 'Da te nema, takvu ljepotu bi trebalo izmisliti'

Foto: Instagram
1/15
20.12.2022.
u 20:30

Kombinacija koju je Tatjana Dragović nosila bila je sastavljena od baršuna, a posebno se isticao detalj na prsima. Kosu je podigla u visoki rep te sve dodatno naglasila blagom šminkom te decentnim nakitom.

Bivša manekenka Tatjana Dragović (44) na svojem je Instagram profilu ponovno oduševila svoje pratitelje. Tatjana je objavila nekoliko fotografija na kojima je pozirala u plavom kombinezonu koji je savršeno naglasio njezinu figuru. Prema objavi vidi se kako ja bivša manekenka u društvu svog partnera, manekena i pjevača Vlahe Arbulića (32) sudjelovala na jednom događaju za koji se odlučila za ovu kombinaciju.

Dragović je objavila dvije fotografije, na prvoj je fotografiji sjedila, a na drugog ljubila svog odabranika u obraz. Kombinacija koju je nosila bila je sastavljena od baršuna, a posebno se isticao detalj na prsima. Kosu je podigla u visoki rep te sve dodatno naglasila blagom šminkom te decentnim nakitom. 

„Mamma Mia“, „Da te nema takvu ljepotu bi trebalo izmisliti“, „Predivna“, „Bez konkurencije“, pisali su joj oduševljeni pratitelji.

Podsjetimo, Tatjana i Vlaho nedavno su se vratili s Maldiva gdje su bili na odmoru te dijelili brojne fotografije kojima su oduševljavali. Tako je nedavno Tatjana iznenadila fotografijom u badiću.  Prekrasna Tatjana pozirala je na plaži, a na fotki se isticala njena savršena figura. 

- Moja omiljena boja - napisala je tada uz fotografiju. Dodajmo da je par tada odsjeo u luksuznom resortu Waldorf Astoria, a s odmora su dijelili i druge snimke.

VIDEO  Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Le-Freak
Le-Freak
21:44 20.12.2022.

Uvjek gleda tuzno, zabrinuto. Ej djevojko nasmjesi se malo, odma budes ljepsa!

Avatar Tombstone
Tombstone
02:35 21.12.2022.

Koga je odusevila????

DO
dopizdilomi
22:03 20.12.2022.

I onda pogledaš usta i zapitaš se zašto joj treba vagina na licu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije