Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Beogradu

Televizijski voditelj stigao je ispred škole u kojoj je dječak pucao: Ovo je strašno, jako sam uznemiren

Beograd: Zoran Kesić, urednik i voditelj emisije '24 minuta sa Zoranom Kesićem'
Foto: Vladimir Zivojinovic/PIXSELL
1/5
03.05.2023.
u 12:32

Zoran Kesić voditelj emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" rekao je kako i njegovo dijete ide u školu "Vladislav Ribnikar"

Zoran Kesić,  autor i voditelj popularne emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem", došao je do beogradske Osnovne školi "Vladislav Ribnikar" u kojoj je jutros 14-godišnjak pucao po učiteljima i kolegama, pri čemu je život izgubilo više ljudi. Popularni televizijski voditelj za medije u Srbiji rekao je kako i njegovo dijete pohađa ovu školu.

-  Došao sam ispred škole da vidim što se događa, jer moje dijete ide u tu školu, ali ovaj tjedan je druga smjena. Ne znam što da kažem, ovo je strašno, jako sam uznemiren. Naša djeca idu u tu školu - ispričao je Kesić za Telegraf. Dodao je kako su roditelji odmah pohrlili u školu kada su saznali za incident o kojem on nema detaljnih informacija.

- Ne znam točno što se dogodilo, ne mogu vam dati više informacija jer nisam upućen. Vidim samo da su se roditelji okupili, svi su uplašeni, djeca izlaze iz škole uplakana, nastavnici su uznemireni. Stvarno je strašno ovo što se dogodilo - kazao je Kesić. 
U pucnjavi je ubijeno osmero djece i zaštitar, dok su šestero djece i nastavnik ranjeni, priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srbije.

"Učenik ove škole K. K. (2009.), koji se sumnjiči da je počinio ovo kazneno djelo, pronađen je i uhićen u školskom dvorištu. Sve policijske snage i dalje su na terenu i intenzivno rade na rasvjetljavanju svih činjenica i okolnosti koje su dovele do ove tragedije", navodi se. Mediji u Srbiji navode kako je šestero djece i jedan nastavnik ranjeno i pružena im je pomoć u bolnici i nije još poznato kakvo je njihov zdravstveno stanje, a ovom tragičnom događaju izvijestili su i svjetski mediji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije