Izrael

Thompson na hodočašću: U pradomovini Gospodina našega Isusa Krista

Foto: Facebook
1/9
28.03.2019.
u 18:26

Glazbenik je sedam dana proveo na hodočašću i s obožavateljima je na društvenim mrežama podijelio neke od fotografija s hodočašća.

Pjevač Marko Perković Thompson obožavatelje je putem društvenih mreža obavijestio kako se vratio sa sedmodnevnog hodočašća u Izraelu. 

- U pradomovini Gospodina našega Isusa Krista - napisao je Thompson uz fotografije na kojima moli, a obožavatelji su mu poručili da se pomoli i za njih.

 

 

Vjera je važan segment Thompsonovog života i to nikada nije skrivao pa tako nikada ne pjeva u vrijeme korizme, a vjerske motive često provlači i kroz svoje skladbe. 

- Najljepše mi je moliti u Čavoglavama, tamo gdje sam još kao dijete razmišljao dok su se druga djeca igrala - rekao je Thompson na jednom susretu s mladima kojima je pričao o vjeri, obitelji i domovini.

Tom prilikom kazao je i kako on i njegova djeca nikada ne idu na počinak bez molitve "Anđelu čuvaru". 

Ključne riječi

Komentara 38

AG
Agricola
19:31 28.03.2019.

Eto konačnog dokaza da Tho.mpson nije nikakav fašist. Jer da je on fašist onda u Izrael ne bi mogao ući nikada, a možda ni tada. Pametni Izraelci, znaju oni točno tko je tko.

Avatar Kaladin
Kaladin
19:07 28.03.2019.

Svakom treba dodir s duhom... blagoslovljeno...

BA
barbaizamerike
18:52 28.03.2019.

Bravo Legendo pomoli se I za Lipu Nasu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije