POČETAK KARIJERE

Thompson se na društvenim mrežama prisjetio mladosti i vremena kada je imao drugačiji imidž

Koncert "Imotski ne zaboravi" na kojem nastupaju Bulić, Zečić i Thompson
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/11
23.10.2024.
u 12:38

Sada je Facebook iskoristio kao podsjetnik na početak svoje karijere i objavio je link na pjesmu "Zmija me za srce ugrizla"

Marko Perković Thompson svoje društvene mreže koristi kako bi obožavatelje obavijestio o novim pjesmama i koncertima te kako bi ih upozorio kada primijeti da se šire neke lažne informacije o njemu. Sada je Facebook iskoristio kao podsjetnik na početak svoje karijere i objavio je link na pjesmu "Zmija me za srce ugrizla". Riječ je o pjesmi koja je objavljena 1992. godine kada je popularni pjevač imao sasvim drugačiju frizuru, tada je imao dugu kovrčavu kosu, a ova pjesma je prisjetila i njegove obožavatelje na brojne uspomene. - Sjećam se kada sam čula ovu pjesmu, na prvu se pjevala. Marko jedan i jedini, neponovljivi. Svaka njegova pjesma je priča za sebe. Predivna pjesma a ja bila još sretnija jer je sin propjevao i dan danas je zapjeva. Hvala legendo - napisali su mu u komentarima. 

Glazbenik Marko Perković Thompson ovo ljeto je napravio pravi spektakl na stadionu Hrvatski vitezovi u Dugopolju. Gotovo dva sata publika je plesala i pjevala uz najveće domoljubne hitove, a jedan trenutak izazvao je posebno oduševljenje. Naime, među 40 tisuća prisutnih duša našao se i Thompsonov sin Ante Mihael, koji posljednjih godina vodi bitku sa zdravljem i zbog te obiteljske situacije Thompson dvije godine nije nastupao. Otac mu se s pozornice obratio dirljivim riječima:

- Sljedeću pjesmu posvećujem svojoj djeci. Ja večeras ne bih bio ovdje da nije bilo ovog momka, za kojeg ste svi molili. Hvala vam na tome. I on je ovdje s nama večeras. Sine dragi, voli te tvoj tata, tebe i tvoje sestre i brata - kazao je Thompson prije nego što će otpjevati pjesmu "Sine moj" i publiku bacio u delirij. Nekoliko mjeseci sin ga je nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učiniti. Stoga se Thompson na nagovor sina Ante Mihaela odazvao da bude gost s par pjesama u Imotskom na koncertu na kojem su nastupali Mate Bulić i Dražen Zečić. Zbog velikog interesa nakon toga je i Thompson održao koncert u Imotskom, a potom i u Dugopolju. Uoči ovih nastupa Marko Perković Thompson prvi put je dao i intervju u kojem prvi put progovara i o zdravlju svog sina Ante Mihaela.

- Ante je sada malo bolje i stanje mu je stabilno, no još uvijek je teško bolestan i ispred nas je dug put do njegova oporavka. Imamo vjeru i nadu da će mu biti još bolje. Posjeduje nevjerojatnu snagu u sebi s obzirom na sve što je prošao. Hvala Bogu da je tako jak i hrabar - prenosi Maxportal izjavu koju je pjevač dao u intervju za Hrvatski tjednik. Dodao je i kako je u Antino spašavanje i liječenje bilo uključeno mnogo liječnika i medicinskoga osoblja te je zahvalio njima, kao i svima koji su molili za zdravlje njegova sina.

VIDEO Gdje je danas Kristina Bradač? Nakon najveće životne tragedije pronašla je sretnu luku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije