na koncertu

Thompsonu zadrhtao glas kada je spomenuo obitelj i dramu kroz koju su prošli: 'Hvala vam na molitvama'

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/17
09.08.2024.
u 11:33

Tijekom večeri Thompson je nizao svoje hitove, a glas mu je drhtao kad je najavio pjesmu ''Sine moj''. Na kraju koncerta zahvalio se publici te tako prvi put spomenuo obiteljsku dramu kroz koju je prošao.

Glazbenik Marko Perković Thompson sinoć je u Imotskom, na stadionu Gospin dolac, održao svoj prvi samostalni koncert nakon dvije godine stanke. Marko je svojim brojnim hitovima oduševio brojnu publiku koja je cijelo vrijeme bila odlično raspoložena i pjevala s njim. Tijekom večeri Thompson je nizao svoje hitove, a glas mu je drhtao kad je najavio pjesmu ''Sine moj''. Na kraju koncerta zahvalio se publici te tako prvi put spomenuo obiteljsku dramu kroz koju je prošao. "Hvala vam na molitvama za moju obitelj'', rekao je na rubu suza, piše Dalmacija danas.

1/32

Thompson je prije tri dana nastupio na istom mjestu, ali na koncertu "Imotski ne zabravi" s kolegama Matom Bulićem i Draženom Zečićem i pjevao pred više od 20.000 ljudi. Thompson prije toga dvije godine nije nastupao jer je htio biti uz svog sina Antu koji je imao ozbiljnih zdravstvenih problema.

– Nekoliko mjeseci sin ga je nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učiniti. Stoga se Thompson na nagovor sina Ante Mihaela odazvao da bude gost s par pjesama u Imotskom – iz menadžmenta glazbenika ranije su izjavili za 24 sata kada je najavljivan nastup s Bulićem i Zečićem. Nakon toga je Marko Perković Thompson prvi put dao i intervju u kojem prvi put progovara i o zdravlju svog sina Ante Mihaela. 

– Ante je sada malo bolje i stanje mu je stabilno, no još uvijek je teško bolestan i ispred nas je dug put do njegova oporavka. Imamo vjeru i nadu da će mu biti još bolje. Posjeduje nevjerojatnu snagu u sebi s obzirom na sve što je prošao. Hvala Bogu da je tako jak i hrabar – prenosi Maxportal izjavu koju je pjevač dao u intervju za Hrvatski tjednik. Dodao je i kako je u Antino spašavanje i liječenje bilo uključeno mnogo liječnika i medicinskoga osoblja te je zahvalio njima, kao i svima koji su molili za zdravlje njegova sina.

FOTO Pogledajte atmosferu na koncertu "Imotski ne zaboravi"

1/36

Osvrnuo se i na vjernost svoje publike i rekao kako su uvijek bili brižni i emotivni te su bili uz njega kada se vršila i hajka i pritisak na njega i nisu nasjedali na laži nego su mu davali potporu te su u ovim za njegovu obitelj teškim trenucima molili za njegovu obitelj. 

– Dužan sam im koncerte, oni su me također motivirali da pristanem na ovaj koncert u Imotskome. Dugo nisam razmišljao ni o čemu osim o tome kako pomoći i olakšati život svome djetetu i obitelji. Ali onda doživiš da ti snagu i volju probude oni do kojih ti je najviše stalo. Odluka da nastupim na koncertu u Imotskome bila je i dodatni okidač da se preispitam. Kada sam vidio da je mojim najdražima silno stalo da pjevam, kao i mojim prijateljima i mojoj publici, odlučio sam se pokrenuti – rekao je u intervjuu Thompson.

 

VIDEO Ovo je pozadina otkazivanja koncerata Taylor Swift

Komentara 16

ST
StariSokol
12:28 09.08.2024.

Naj gore je kada moraš da živiš u državi koju ne voliš. Vidi se po dva komentara ovdje. Ako ti nevalja idi negdje drugdje.Dokaz Thompsonove kvalitete je to da svi Hrvatski pjevači zajedno na jednome koncertu ne mogu sakupiti publikee koliko Thompson sam. Domoljublje je u pitanju. Protiv stotina č e.t . n ič kih i isto toliko partizanskih pjesama mi smo imali Juru i Bobana a onda nam je Bog dao Marka i "Bojnu Čavoglave. Tu je porastao moral Hrvatskih bojovnika i pobijedili smo "četvrtu silu u europi".

ED
edgar2
11:48 09.08.2024.

Iscijeli me, Gospodine, i ozdravit ću; spasi me i bit ću spašen,jer tebe slavim. (Jeremija 17,14)

PA
Pahor
12:35 09.08.2024.

Svi ti jugotrollovi, komsije i lhevicari mu mogu puhati pod prozor. Sto ga vise zabranjuju to vise ljudi je uz njega. Jednako kao i s ZDS pozdravom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije