nakon teretane

Tia Mamić objavila opuštenu fotku i otkrila kako izgleda bez trunke šminke

Foto: Instagram
1/9
16.12.2020.
u 21:30

No, iako obično voli na društvenim mrežama pozirati u glamuroznom izdanju, nekad se opusti pa objavi fotku bez šminke.

Nije tajna da poduzetnica Tia Mamić, supruga Marija Mamića posvećuje puno pažnje svom izgledu. Osim dekorativne kozmetike, velika je obožavateljica i preparativne i koža joj gotovo uvijek izgleda besprijekorno. No, iako obično voli na društvenim mrežama pozirati u glamuroznom izdanju, nekad se opusti pa objavi fotku bez šminke. 

To se dogodilo i ovaj put kada je odlučila snimiti fotku nakon odrađenog treninga u teretani, na kojoj se vidi da na licu nema ni trunke šminke. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Tia je oduvijek bila suzdržana kada je riječ o medijima, a u jednom od medijskih istupa progovorila je o životnim nedaćama koje su je zatekle. Rano je ostala bez majke, a život s ocem alkoholičarem ostavio je traga na njoj. Novu šansu pružio joj je ekonomski stručnjak i političar Ljubo Jurčić koji je skrb o Tiji preuzeo nakon što je ostala bez oba roditelja. Da prebrodi rane iz djetinjstva, pomogao je i sin Zdravka Mamića, u čijem je zagrljaju pronašla svoju mirnu luku.

– Najvažnije mi je u životu znati da imam partnera koji je uz mene te mi je ujedno i najbolji prijatelj. Unio mi je mir i donio osmijeh na lice svaki dan – kazala je svojedobno Tia. I Marijo iza sebe ima jedan propali brak, i to s bivšom TV voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dva sina.

 

Ključne riječi

Komentara 5

ŠE
Šemso
00:15 17.12.2020.

Slabo si nešto laprdalo naduvala nije ti nabubrilo

PU
Pukovnik
07:49 17.12.2020.

Prije su takve tražile posao u stručnom časopisu “vruči kaj”

ZZ
zivadin.zivko.kurtovic
05:36 17.12.2020.

Nema racionalnog objašnjenja zašto sam otvorio ovaj članak. Evo, već pet minuta se čudim sam sebi i razmišljam da li sam poludio ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije