Prijatelji i nakon razvoda

Tia Mamić u društvu bivšeg supruga otpratila je sina u školu i objavila je njihovu zajedničku fotku

Foto: Instagram
1/8
06.09.2021.
u 12:35

Jednom prigodom ispričala je i kako se njezin suprug Mario Mamić odlično slaže s Chrisom te da ima divan odnos s Dominicom.

Prvi dan nove školske godine Tia Mamić svog je sina Dominica u školu otpratila u društvu njegova tate Chrisa Warrena. Tia i košarkaš Warren i nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima i to prije svega zbog dobrobiti njihova desetogodišnjeg sina. Zajedno su tako početkom godine proslavili Dominicov okrugli deseti rođendan, a ljetne praznike dječak je proveo s tatom u Americi. Njihov sin pokazao je veliki talent za matematiku i prije dvije godine osvojio je srebrnu medalju na svjetskom natjecanju u matematici "Brain o brain world competition" u Dubaiju. Zbog uspjeha je pozvan i na prijam kod bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Foto: Instagram

– Domi je divno dijete, jako razuman, voli sport, školu, prijatelje, matematiku, on je čista ljubav. Apsolutno ga podržavam, zanimljivo je, kad vidi da je netko brži ili bolji, nije dijete koje odustaje nego se trudi da i on postigne rezultate. Bez pritiska o svemu razgovaramo, kad je umoran kaže mi: ''Mama, sad sam malo umoran, trebaju mi dva dana pauze.'' Dajemo mu prostor da radi svojim tempom – rekla je Tia u intervju za Story. Jednom prigodom ispričala je i kako se njezin suprug Mario Mamić odlično slaže s Chrisom te da ima divan odnos s Dominicom.

– Mario je divan očuh, kao što je i divan tata, bez ljubavi prema mojoj i njegovoj djeci ne bi bilo ni Marija i mene. Ne uplićem se u njihov odnos, razvijaju ga sami i imaju svoju priču. Mario i Chris jako se poštuju i sve što radimo, radimo za dobrobit djece, zato je Domi neopterećen jer se svi slažemo dobro i svi jedni druge poštujemo – rekla je Tia.

VIDEO Brat Dine Dvornika iskreno o životu u Americi i poslu: "Nije me sramota zbog onog što radim"

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
13:34 06.09.2021.

nek se udomila drugom nesretniku, slatko je to

Avatar FrancJunior
FrancJunior
13:25 06.09.2021.

Joooooj....kak je to romanticno....i vrlo zanimljivo za siroke mase! Jooooj meno....uzbudljivo...

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:32 07.09.2021.

Kakvi su to ljudi koje ovo zanima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije