punom parom

Tončica Čeljuska (53) objavila fotku iz teretane, izgleda senzacionalno

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
04.01.2023.
u 17:10

Naime, na Instagramu je objavila fotografiju iz teretane na kojoj je u tajicama, kratkoj majici i tenisicama, te se naslonila kako bi se odmorila između setova.

Voditeljica i urednica HRT-ove emisije "U svom filmu" Tončica Čeljuska (53) vratila se poslovnim obavezama, ali i u teretanu. Da je potpuno posvećena treningu pokazala je i na društvenim mrežama. Naime, na Instagramu je objavila fotografiju iz teretane na kojoj je u tajicama, kratkoj majici i tenisicama, te se naslonila kako bi se odmorila između setova. 

Foto: Instagram

  
Tončica je  neko jedno vrijeme prošle godine provela u Švicarskoj gdje živi njena kći Anuška. Na društvenim mrežama objavljivala je fotografije i snimke iz Zuricha, a pokazala je božićnu atmosferu u tom gradu.  - U doba zimskog solsticija. Za najkraćih dana u godinu kada nam je svjetlo najpotrebnije. Divni su ti običaji da svijetlimo u tim ranim večerima kada je već u 5 popodne mrkli mrak.  - napisala je uz video u kojem urednica i voditeljica govori kako je taj grad predivan u vrijeme adventa. 

Anuška u Zurichu živi sa suprugom i kćerkicom Amelie, a Tončica se 2018. pohvalila da je postala baka.  - Moj život je od ovog Božića bogatiji za jednu novo voljeno biće, jednu preslatku curicu... na svijet je došla moja unučica, malena Amelie, najljepši božićni poklon koji sam ikada dobila - napisala je tada.  Osim Anuške, Tončica ima i mlađu kći Tihanu koju je također dobila u braku sa Zlatkom Čeljuskom od kojeg se razvela prije više od osam godina. Čeljuska  je nedavno otputovala u Beograd i pokazala je kako uživa u ovom gradu poznatom po bogatom noćnom životu

- Vidjeti ljude onakvima kakvi jesu, kakvima sebe zamišljaju, kakvima žele biti. Biti svjedok, prijatelj, sudac, sudionik. Da zabilježe njihov trenutak - citirala je voditeljica Annie Leibovitz i dodala hashtagove #fotobykori#frendsforever #beogradnocu. Za selfi koji je objavila uz ovaj citat dobila je brojne komplimente kako je lijepa. Tončica Čeljuska velika je zaljubljenica u putovanja, a početkom ove godine objasnila je u jednoj objavi što je tako čarobno u putovanjima.  - Ono što je čarobno u putovanju: odlazite kao jedna osoba, a vraćate se kao potpuno druga. Jer ništa nas toliko ne mijenja kao putovanje. Percepcija vam je izoštrena, jer ste u novim okolnostima. “Vaš” život je ostavljen u rodnom gradu, vi ste drugdje i pokušavate shvatiti ! Dobivate novu perspektivu, otkrivate nove ljude, ako imate sreće možda se i zaljubite…Zato kad god i u kojim god okolnostima treba putovati. Do susjednog sela, grada, države, kontinenta. Nije toliko bitno gdje, bitno je da tamo niste bili, da upoznajete nove svjetove. Putovati znači spoznati, zavoljeti, živjeti! - poručila je HRT-ova voditeljica. 

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

 

Ključne riječi

Komentara 28

DU
Deleted user
17:39 04.01.2023.

Koji to poriv gura zenu od 53 godine da se naslikava i pokazuje tijelo. Sta je slijedece? Hoces li se prijavit na natjecanje za miss ili slikat se gola?

Avatar | spremno zidam |
| spremno zidam |
17:23 04.01.2023.

Senzacionalno..? Dajte smanjite dozivljaj. Kad se dobro nažbuka, izgleda podnošljivo… ono tip poluocvale MILFače. Ali senzacionalno..? Dajte, najte…

Avatar Ninefinger
Ninefinger
19:33 04.01.2023.

Pohvalno se brinuti za svoje zdravlje pa i za svoj izgled, bez obzira čime se bavimo. No proglasiti to i njen izgled senzacionalnim, je zapravo uvreda daleko zgodnijim i vrijednijim ženama koje u njenim godinama izgledaju super, a nisu snijele jedno jaje ko kukavica i nisu razvedene i egocentrične, i još i rade svaki božji dan. Tol'ko....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije