nakon ispadanja

Tihomir iz 'Ljubav je na selu' o Radoslavu: 'Ponižavao me i ocrnjivao, on za mene nije čovjek'

Foto: RTL
1/7
12.09.2023.
u 10:43

Njegovi prijatelji i obitelj, rekao je, nisu mogli vjerovati da nije prošao dalje u showu "Ljubav je na selu"

Prošlog tjedna svi su farmeri saznali imaju li dovoljno pisama za prolazak dalje, a upoznali smo čak i njihove dame. No, neki od njih nisu imali te sreće te su dobili tek nekoliko pisama, a jedan od njih je i Tihomir Petrović (40).

U prošlosti nije baš imao pozitivna ljubavna iskustva; naime, jedna ga je bivša djevojka ostavila nekoliko dana prije nego što ju je htio zaprositi, a druga nekoliko sati prije svadbe! Tihomir je samohrani roditelj te živi sa svojom 6-godišnjom kćeri s kojom obožava provoditi svaki trenutak.

"Jesu me razočarale, ali nisam odustao od ljubavi, ne dam se. Ne može me ništa više iznenaditi, bit će kako bude", poručio je prije nego li mu je Anita rekla kako je nažalost dobio samo dva pisma. 

VEZANI ČLANCI

"Nije da sam razočaran. Nisam se dobro predstavio. Imao sam veliku tremu pred kamerama. Ne znaš što bi rekao i nemaš pravu riječ u tom trenutku. Nisam iznenađen... Život ide dalje. Imao sam manju tremu kad sam došao k Aniti da mi kaže jesam li dobio dovoljno pisama. Da sam takav bio kad sam se predstavljao, možda bi prošao", ispričao je Tihomir kasnije za RTL.

Njegovi prijatelji i obitelj, rekao je, nisu mogli vjerovati da nije prošao dalje u showu "Ljubav je na selu". 

"Bili su iznenađeni što su ovi stariji farmeri prošli, a ja ne", ispričao je i dodao da njegova kći nije bila razočarana jer ne razumije dobro sve to zbog svojih godina.

A osvrnuo se i na stvari koje je Radoslav govorio o njemu u emisiji. 

"Nije u redu, ponižavao me i ocrnjivao. Javio sam mu se zbog toga i rekao mu da za mene on nije čovjek", rekao je Tihomir i otkrio da je vidio da su ljudi na društvenim mrežama stali na njegovu stranu. 

Otkrio je i kako mu se puno žena javilo na društvenim mrežama, ali nisu htjele u javnost.

"Neke su tvrdile da bi sve učinile za mene, ali nisu htjele napisati pismo i stati pred kamere", zaključio je. 

VIDEO Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije