Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Timski duh obitelji pomaže zaigranoj Ivani Mikulčić da pobjeđuje na natjecanjima

supertalent
24.10.2009.
u 20:27

Tata Tomislav uči je engleski, mama Kristinka šiva haljine, a pjevati je 9-godišnjakinja naučila sama

– Dok nije počela nastupati, nismo ni znali kakav je talent! Doduše, ja sam pjevala u KUD-u, ali naša Ivana... Daleko je ona od mene. Ona je multitalent – govorila je ponosno Kristinka Mikulčić, majka djevojčice koja je preksinoćnjim nastupom u showu Supertalent “bacila žiri na pod”. Devetogodišnjoj školarki iz zagrebačke Dubrave zvjezdana su se vrata otvorila ove godine.

Obitelj je njezin tim
Zbog velike ljubavi prema pjevanju i svojih glazbenih uzora – Whitney Houston i Celine Dion – malena djevojčica s “velikim” glasom u ožujku ove godine prijavila se na natjecanje Z1 televizije “Kad narastem, bit ću zvijezda”. I pobijedila!

– Ivana nema profesora pjevanja i slično. Tata je uči engleski jezik, ja joj šivam haljine. Mi smo tim koji se igra. Svuda idemo zajedno, od natjecanja do maškara. Tako smo došli i na Novu TV – kaže Ivanina mama. Upravo zahvaljujući timskom duhu svoje obitelji, devetogodišnja pjevačica ni pred ovaj nastup nije imala tremu. Stresla se, kaže, samo kad je morala podignuti haljinu i pokazati cipelice.

– Kad me je Nina Badrić zamolila da joj pokažem cipele, pomislila sam da je dobro što nisam obula stare zlatne. U zadnji smo tren kupili srebrne, koje pašu uz haljinu – kazala je.

Ispunila je svoj san
No pokraj širokog osmijeha i anđeoskog glasa kojim je otpjevala “I have a dream”, obuća bi, vjerujemo, pala u sjenu. Jer Ivana je sa scene ispraćena riječima hvale žirija i gromoglasnim aplauzom publike.

– Ona ne mora učiti pjevati, ona to zna. Sljedeći put neka samo dođe i zapjeva – komentirao je glumac Igor Mešin poslije njezina nastupa, a s njim se složio i njegov kolega Rene Bitorajac. Iako je njihove pohvale “podižu do neba”, Ivani manje važne nisu ni one koje dobiva od sugrađana. Oni je, kaže, ponekad prepoznaju na ulici, zaustave je i nagrade lijepim komentarima. Poslije sljedećeg kruga showa Supertalent, vjerujemo, dobit će ih još i više.

– Na sljedećem nastupu vjerojatno ću pjevati neku skladbu Whitney Houston, a styling ćemo ponovno osmisliti mama i ja – otkriva talentirana učenica 3. razreda osnovne škole.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije