"Noć i dan"

Tipična priča o ljepotici i špijunu ispričana na ipak atipičan način

diaz cruise (1)
Foto: Twentieth Century Fox
1/3
01.08.2010.
u 10:00

Sve skupa gledatelju postaje tim bolje jer se kemija između Cameron i Toma u filmu može doslovno onjušiti. – Ta kemija i jest ključ uspjeha filma! – kaže Tom Cruise.

Dugo smo čekali da se izvanredni glumci Cameron Diaz i Tom Cruise, koji su 2001. godine skupa snimili film “Nebo boje vanilije”, opet pojave zajedno na platnu. I evo ih u aktualnom akcijskom kinohitu “Noć i dan” redatelja Jamesa Mangolda u kojem su se sjajno snašli u ulogama tajnog agenta Roya Millera i neodoljive June Haven, žene uvučene u vrtlog nejasnoća između seksi Roya i onih za koje on tvrdi da su mu smjestili.

Pomalo tipična priča o špijunu i ljepotici koji jedini prežive pad zrakoplova, pa se zaljube, ipak dobiva na jačini daljnjim zapletom događaja u kojima je June (Diaz) najednom uvučena u ludost u kojoj izbjegava metke po Bostonu, skače s krova na krov u Australiji i bježi pred bikovima u Sevilli. Naravno, sve joj se to zbiva u društvu agenta Roya (Cruise) čiju će inače protokolarno hladnu glavu svladati luđačka ljubav i morat će u sebi izgraditi ono što je cijeli život izbjegavao – osjećaj povjerenja prema nekom ljudskom biću! A sve skupa gledatelju postaje tim bolje jer se kemija između Cameron i Toma u filmu može doslovno onjušiti.

– Ta kemija i jest ključ uspjeha filma! – kaže Tom Cruise i nastavlja:

– Čim su nam dodijeljene uloge, jedva sam čekao da vidim što će Cameron učiniti. Cijenim njen rad u akcijskim filmovima. Ona je nadarena glumica s izvrsnim smislom za humor, a s ovakvim likovima znao sam da imamo dobitnu kombinaciju.

Može li se vjerovati hollywoodskim glumcima najbolje neka svatko procijeni sam, ali uz ljetno vrijeme ovo je idealna opuštalica poslije plaže.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije