predstavio se u supertalentu

Tko je vojnik kojemu je Maja poručila da joj je neugodno zbog njega? Rodom je iz Petrinje, a prati ga 667 tisuća ljudi

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL/Nova TV
1/18
07.10.2022.
u 18:28

Društvene mreže otvorio je na nagovor prijatelja, a u vrlo kratkom roku prikupio je pozamašan broj pratitelja.

U drugoj epizodi Supertalenta prošle nedjelje vidjeli smo devet novih, zabavnih, neobičnih i iznenađujućih točaka, a između njih pažnju javnosti privukao je i Filip Ščrbak (28). Ovaj bivši vojnik u pratnji dvojice kolega izveo je zahtjevnu koreografiju koja se sastojala od street workout elemenata.

Ščrbak je već na prvi pogled oduševio članicu žirija, glazbenicu Maju Šuput Tatarinov (43) atraktivnim izgledom, a odmah mu je komentirala da ju je "zbunio".

"Moram priznati da sam se zbunila, nisam ovo uopće očekivala… Meni je baš neugodno", rekla je Maja u emisiji. 

Osim Maje, pridobio je Filip simpatije i ostalih članova žirija. 

„Dečki, zaista ste moćni. Mislim da ljudi nisu svjesni koliko su neke stvari teške koje ste vi sada napravili… Tko god je ikad probao street workout bilo gdje u parku, zna da ste vi stvarno majstori“, zaključio je Fabijan Medvešek koji se na Majin nagovor popeo na pozornicu gdje je i sam izveo impresivan broj zgibova.

Inače, kako je rekao u najavi za drugu emisiju, Filip je u vojsci bio osam godina, a odlučio je napustiti zbog društvenih mreža na kojima je itekako uspješan, a uskoro otvara i teretanu u Petrinji, odakle je rodom. Društvene mreže otvorio je na nagovor prijatelja, a u vrlo kratkom roku prikupio je pozamašan broj pratitelja. Na TikToku ga tako prati 667 tisuća ljudi, dok na Instagramu ima 36,7 tisuća pratitelja. 

VIDEO>>Marija Šerifović o svom ponašanju: 'Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti'

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:45 08.10.2022.

Svaka čast na definiciji, to nije lako postići. Ostalo ne bih komentirao.

BE
Beyonder
19:18 07.10.2022.

Može netko dovesti nekakvog tipa da Šuputici drži vilicu da joj ne pada svaki put kad vidi muški torzo??

PO
poluvodič
19:18 07.10.2022.

Hrvat katolik neoženjen djevac... i meni je neugodno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije