Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjena u hrt-ovu programu

Tončica Čeljuska: Istina je da emisija 'U svom filmu' više ne ide

Tončica Čeljuska
Foto: HRT/Facebook
1/35
21.09.2023.
u 10:55

Talk show "U svom filmu" vodila je Tončica Čeljuska, a emisija se počela prikazivati 2017. godine te je ugostila neke od najutjecajnijih javnih osoba, od domaćih i regionalnih zvijezda pa do onih stranih. Voditeljica je otkrila da je riječ o stanci

Početak jeseni za televizijski program označuje drukčiji plan emitiranja, a domaće nacionalne televizije nedavno su predstavile svoje jesenske sheme. Serije, filmove, emisije i dokumentarce i sve druge promjene u programu koje nas očekuju najavio je i javni servis HRT. Istaknuli su kako nas ubrzo na malim ekranima očekuju različite serije, domaće i strane te emisije. 

No, Slobodna Dalmacija sada piše kako neće snimati nove epizode jedne emisije. Radi se o talk showu "U svom filmu" koji je vodila Tončica Čeljuska. Emisija se počela prikazivati 2017. godine te je ugostila neke od najutjecajnijih javnih osoba, od domaćih i regionalnih zvijezda pa do onih stranih, poput predsjednika UEFA-e Aleksandra Čeferina. Emisija sada ide na pauzu, a to je za ovaj portal potvrdila i voditeljica.

– Istina je da emisija više ne ide i na neki je način na svojevrsnoj pauzi. Trenutačno nadograđujem postojeći format, emisija će biti još bolja i zanimljivija, ali o konkretnim rokovima i konceptu još ne mogu pričati – rekla je Tončica.

Inače, tijekom šest godina emitiranja prikazano je više od 200 emisija, a neki od gostiju su bili i Toni Kukoč, Mario Ančić, Dino Rađa, Doris Dragović, Severina, Danijela Martinović, Miloš Biković, Zdravko Čolić, Milan Marić, Mate Rimac, Tereza Kesovija, Gibonni i brojni drugi.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, HRT je najavio da ćemo u njihovoj jesenskoj shemi  moći gledati ''Dr. Becka'', ''Zlatnu ligu'' i ''Kod nas doma''. Tu je i novi zabavno-dokumentarni serijal Roberta Knjaza ''Knjazalište'' u kojem ćemo poznate osobe na jedan dan moći vidjeti u neobičnim situacijama. Početkom listopada krenut će se prikazivati i dokumentarno-putopisni serijal ''Sretni gradovi'' Martine Validžić te kulinarsko-putopisni serijal ''David Skoko: motor, loza, kuhača''. 

Što se zabavnog programa tiče, tu je zabavno-dokumentarni serijal ''Planine'', kao i nove sezone popularnih kvizova, među kojima i ''Superpotjera'', ali i game show ''Volim Hrvatsku''. Zabavnu emisiju ''Godina za pamćenje'' moći ćemo gledati od sredine studenoga, kao i natjecateljsko-pjevački show ''The Voice''.  Tu je i igrana serija ''Gora'' u čijem je središtu tim gorskih spašavatelja. Očekuje nas i druga sezona hvaljene serije ''Šutnja 2'', kao i nova sezona humoristične serije ''Mrkomir''. 

Na programu će biti i mnoštvo dokumentarnih serijala, kao i stranih serija te sadržaja za najmlađe i sportskih sadržaja.

GALERIJA Upoznajte sve farmere nove sezone showa 'Ljubav je na selu'

Tončica Čeljuska
1/18

VIDEO Promocija Aleksandra Stankovića

 

 

 

Komentara 6

BI
billynik
11:45 21.09.2023.

Ionako je srozala inače dobru emisiju dovođenjem kojekakvih likova koji tu ne pripadaju, uz to znalo se dogoditi da je ona potpuno nepripremljena.

LL
lijepa_li si
11:44 21.09.2023.

sve nek ugase, samo danijelicu da ne diraju!

DU
Deleted user
11:03 21.09.2023.

bas steta ...i to ogromna...to je bila jedna od najboljih tv emisija ...a uz to vodila ju je najljepsa tv viditeljica....steta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije