objavila je fotografije

Tončica Čeljuska otputovala je iz Hrvatske, na društvenim mrežama pokazala je gdje uživa

Foto: Instagram screenshot
1/10
25.03.2022.
u 06:51

Tončica na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz Zuricha, a pokazala je kako je do sada puno šetala te posjetila Zurichsee i zoološki vrt.

Voditeljica i urednica HRT-ove emisije "U svom filmu" Tončica Čeljuska već neko vrijeme boravi u Švicarskoj gdje živi njena kći Anuška. Tončica na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz Zuricha, a pokazala je kako je do sada puno šetala te posjetila Zurichsee i zoološki vrt. 

 

Anuška u Zurichu živi sa suprugom i kćerkicom Amelie, a Tončica se 2018. pohvalila da je postala baka. Unučicu nije propustila posjetiti, pogotovo sada kada su popustile mjere zbog pandemije koronavirusa. Čeljuska je isto tako pokazala kako u jednoj kavani uživa u društvu Anuške i Amelie. 

Voditeljica i urednica, inače, prije tjedan dana je na Facebooku napisala kako su joj hakirali profil na Instagramu. Ni tjedan dana kasnije profila nema, pa Čeljuska sada prijatelje i obožavatelje o svom životu obavještava isključivo putem Facebooka. 

Podsjetimo, Tončica se 2018. pohvalila da je postala baka. 

– Moj život je od ovog Božića bogatiji za jednu novo voljeno biće, jednu preslatku curicu... na svijet je došla moja unučica, malena Amelie, najljepši božićni poklon koji sam ikada dobila – napisala je tada. 

Osim Anuške, Tončica ima i mlađu kći Tihanu koju je također dobila u braku sa Zlatkom Čeljuskom od kojeg se razvela prije više od osam godina.

VIDEO Dobitnika Večernjakove ruže Tina Kovačića dočekali bakljadom u Osijeku

Ključne riječi

Komentara 12

PR
prajdali100
07:23 25.03.2022.

Dirljivo.

DU
Deleted user
07:26 25.03.2022.

Brutalno fantastično. Oćaran sam.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
08:31 25.03.2022.

Jel ta cjepljena?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije