i to prije početka snimanja showa

Toni i Stankica ipak nisu izdržali! Prekinuli i prije početka showa, ispričali su sve o prekidu

Foto: RTL/Screenshot
1/13
07.05.2022.
u 19:31

Probleme koji su ih do toga doveli, nisu htjeli otkriti.

U finalu ''Gospodina Savršenog'' Toni je rekao Stankici da je ona prava žena za njega te kako je njemu njihova ljubavna priča od početka savršena.

A nakon završene emisije Toni i Stankica oboje su se oglasili na društvenim mrežama i podijelili zajedničke fotografije. Toni njihovog zagrljaja, dok je Stankica uz video sa zajedničkim fotografijama objavila stihove pjesme Đorđa Balaševića ''Provincijalka''.

No, čini se kako ljubav ipak nije potrajala. Sve detalje ispričali su za RTL Exkluziv, Kako kažu, ljubavnu vezu prekinuli su sedam mjeseci nakon snimanja showa. Probleme koji su ih do toga doveli, nisu htjeli otkriti. No, ističu, udaljenost između gradova u kojima žive, Split - Banja Luka, tu nije kumovala.

- Došlo je do nekih manjih problemčića - rekla je Stankica. 

S obzirom na to da su prekinuli nekoliko mjeseci prije nego što se popularni show 'Gospodin Savršeni' počeo prikazivati na malim ekranima, Toni kaže da mu je scene sa Stankicom bilo jako teško gledati. 

- Gledati scene sa Stankicom na televiziji nakon toga što se dogodilo nije bilo ni malo lako - priznao je Toni.

Ipak, nakon svega, oboje se slažu u jednome, a to je da pomirba u njihovom slučaju nije isključena.

- Previše se toga izdešavalo između nas da bi mi to tek tako prekrižili. Ja sam uporna djevojka - rekla je Stankica, dok je Toni rekao da bi bio lud da odustane od nje. 

VIDEO>>Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe

Komentara 2

Avatar Jaje ne oko
Jaje ne oko
20:21 07.05.2022.

Nema veze, oni su ionako bili politički projekt, kao i sve naše reality emisije.

DU
Deleted user
22:13 07.05.2022.

Mogli ste pitati i g.mamu što ona misli. Stvarno ste trebali. Mnogi smo očekivali i bebicu u kolicima, šetnju rivom. A danas još sv. Duje. Mogli ste voditi računa kako će se to odraziti na gledateljstvo. Tako savršen par jošš jučer, a danas prekid. Nećemo moći spavati od brige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije