KSENIJA PAJČIN

Tragično preminula srpska pjevačica bila je pozivana na zabave P.Diddyja: 'Jednom će se to ispričati'

Ksenija Pajčin
Foto: Screenshot
1/9
10.10.2024.
u 14:42

Na društvenim mrežama isplivala je snimka na kojoj Ksenija govori o ovim pozivima i otkriva razloge zbog kojih nije nikada otišla na zabave kod poznatog repera, gdje su se događale brojne bludne radnje i zločini

Pokojna srpska pop pjevačica Ksenija Pajčin u jednom intervjuu otkrila je da ju je sada ozloglašeni i uhićeni glazbeni mogul P. Diddy mogul zvao na njegove čuvene zabave. Na društvenim mrežama isplivala je snimka na kojoj Ksenija govori o ovim pozivima i otkriva razloge zbog kojih nije nikada otišla na zabave kod poznatog repera, gdje su se događale brojne bludne radnje i zločini.

- Nisam otišla ni na P.Diddijevu zabavu, ja to uopće ne volim, stresira me i kad ne osjetim da mi neko ne odgovara, pa makar to bio i on, ja onda to i ne radim. Nekada će se to ispričati, ali moj prijatelj me tada pozvao na zabavu s Majom Latinović koja je sada milijunašica, i umro je od smijeha kad sam mu rekla da ušivam nadogradnju plesačicama i da ne mogu jer sam umorna, rekla je tada Ksenija kroz osmijeh.

Podsjetimo, Ksenija Pajčin brutalno je ubijena prije 14 godina, a imala je samo 33 godine. 

Ksenija Pajčin za života je slovila kao jedna od najatraktivnijih pjevačica srpske estrade, bila je jedinstven spoj talenta i ljepote, a ubio ju je tadašnji dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda (23) koji je potom presudio i sebi. Mediji su tada pisali da se par uoči tragedije često svađao, a opaka situacija zahuktala se i kobne večeri u beogradskom stanu Ksenijine majke u Nikšićkoj ulici.

GALERIJA: Znate li kako doista izgleda majka Marka Grubnića bez trunke Photoshopa?

Ksenija Pajčin
1/14

Pjevačica je navodno tijekom žestokog sukoba pokušala pobjeći iz stana na drugom katu, no Filip ju je sustigao i usmrtio ispred ulaznih vrata hicem u glavu, a potom na isti način presudio i sebi. Njihova beživotna tijela uz koja je ležao pištolj pronašla je majka ubijene pjevačice. Kako su poslije prijatelji para ispričali novinarima, povod ovom stravičnom činu mogla bi biti Filipova patološka ljubomora i Ksenijina nakana da ga ostavi. Svađa je počela dva dana ranije nakon snimanja emisije “Ništa za sakriti” u kojoj je pjevačica provela dan s jednim obožavateljem. Lud od ljubomore, Filip joj je, pričaju prijatelji, provalio ulazna vrata stana, potukli su se, a razdvojila ih je policija. Njihova dvogodišnja veza i prije je pucala,a okončana je nažalost velikom tragedijom u kojoj su izgubljena dva života. 

VEZANI ČLANCI: 

Inače, reper P. Diddy uhićen je prošlog mjeseca u New Yorku zbog optužbi za reketiranje, trgovinu ljudima i prostituciju. Dva puta je tražio da se brani sa slobode i nudio kauciju od 50 milijuna dolara, i oba puta je odbijen, a za to vrijeme tužbe protiv njega samo pristižu.

VIDEO: Popularna Lile opisala je svog savršenog muškarca i osvrnula se na preljub

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije