BILI SU NA POLICIJI

Trifunović snimljen nakon žestoke svađe sa suprugom, ovo je govorio na telefon: Ej, ona će meni

Split: Sergej Trifunović na izlasku iz zgrade Prekršajnog suda
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/13
23.10.2024.
u 13:20

Razlog svađe je kako se neslužbeno doznaje, taj što Isidora više ne može podnijeti ponašanje svog suprugu i probleme koje stvara otkako su se vjenčali ovog svibnja.

Glumac Sergej Trifunović sinoć oko 22 sata je pozvao policiju kako bi prijavio suprugu za obiteljsko nasilje. Kako su kasnije mediji u Srbiji doznali Sergej i Isidora su se posvađali sinoć nakon što se on vratio kući, a prethodno joj se nije javljao na telefon niti joj je rekao gdje ide. Razlog svađe je kako se neslužbeno doznaje, taj što Isidora više ne može podnijeti ponašanje svog suprugu i probleme koje stvara otkako su se vjenčali ovog svibnja.

Policija je ustanovila da nema osnova za prijavu obiteljskog nasilja, ali su protiv Isidore Trifunović podigli prekršajnu prijavu jer, kako pišu tamošnji mediji, nema potrebne dokumente za boravak u Srbiji. Prema njihovim saznanjima Isidora će biti deportirana u Hrvatsku. Nakon što je bračni par dao iskaz u policiji, Sergej se vratio kući, a nakon ovog skandala mediji su ga snimili u njegovoj zgradi te su čuli razgovor koji je vodio na telefonu. 'Sine, to je demonijada. Ej, ona će meni... Imam realne probleme i pokušavam ih otkloniti'', govorio je na telefon, prenosi Blic. 

Ranije danas mediji u Srbiji su pisali kako je svađu između Sergeja i Izidore navodno izazvala i činjenica što je Trifunović uključen u organizaciju koncerta u čast Bori Čorbi i njegovo ime se zadnjih dana oko toga pojavljuje u medijima i nastao je pravi kaos oko toga jer je navodno Trifunović odlučio organizirati koncert u čast Čorbe, ali nije za to dobio dopuštenje obitelji.  Povišeni tonovi u stanu Trifunovićevih čuli su se sinoć nakon što se Sergej vratio s promocije Sajsi MC, a koja je održana na istom mjestu gdje će on također održati koncert Bori u čast, a prije toga joj nije rekao kamo ide niti joj se javljao na telefon.

Kada se vratio kući, došlo je do sukoba i glumac je navodno rekao Isidori kako želi razvod i tada je došlo do svađe. Prema riječima jednog od izvora bliskog paru, prenosi Blic, Sergej je rekao da će napustiti stan, a na to mu je supruga zaprijetila kako će razbiti sve u kući.

Komentara 5

Avatar Barba
Barba
14:38 23.10.2024.

Ostade on bez HR državljanstva.

BR
branding16
14:01 23.10.2024.

Teško mu nositi rogovlje.

TA
TajSam
15:12 23.10.2024.

Neka mi se javi Isidora pa ću je utješiti, zaštiti ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije