buduća mama

Trudna Hana Huljić Grašo zablistala na proslavi Severinina 50. rođendana

Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint
Foto: PIXSELL/Ilustracija
1/22
22.04.2022.
u 08:45

Hana je za ovu prigodu odjenula bijelu haljinu s crnim točkama, a uz nju je kombinirala crni remen i bež štikle. Na proslavu je došla u društvu supruga Petra koji je nosio plavi sako, bijelu košulju, crne hlača i tenisice.

Pjevačica Severina jučer je u jednom zagrebačkom klubu proslavila svoj 50. rođendan, a na proslavu su došla brojna poznata lica, među kojima i bračni par Hana Huljić (31) i Petar Grašo (46). Hana je za ovu prigodu zablistala u bijeloj haljini s crnim točkama, a uz nju je kombinirala crni remen i bež štikle. Petar je došao u plavom sakou, bijeloj košulji, crnim hlačama i tenisicama. Par je spremno pozirao za medije. 

Severina je moja prijateljica već toliko godina da je nepristojno izgovoriti taj broj. Želim joj samo i isključivo samo da ostane toliko svoja, toliko mudra, toliko u pozitivnom segmentu. A kad kažem luda, mislim na slobodu, mislim na kreaciju. Ona je jednostavno Severina i samo neka ostane to što jest – rekao je Grašo za 24 sata prije ulaska u klub. 

21.04.2022., Zagreb - Dolazak uzvanika u klub Mint gdje Severina slavi svoj 50. rodjendan. Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Foto: PIXSELL/Ilustracija
Podsjetimo, Severina je na proslavu došla u uskoj crnoj haljini brenda Balenciaga, dok je na nogama imala sandale. Kosu je svezala u visoki rep, a šminka je bila vrlo decentna. Na proslavu su pristigli mnogi poznati, među kojima su Sandi Cenov, Matija Vuica, Boris Novković, Arija Rizvić, Daria Lorenci Flatz, Lejla i Tarik Filipović, Grašin vjenčani kum Tomaž Kavčić, Danijela Trbović, Joško Čagalj Jole, Marko Tolja.

Na tulumu su bile i brojne regionalne zvijezde poput Saše Matića i Harisa Džinovića. Neki uzvanici proslavu su uveličali i svojom pjesmom poput Marka Tolje, Selme Bajrami, Ane Bekute, Harisa Džinovića, Magla benda, a za mikrofon je stao i Petar Grašo. 

VIDEO Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao ''zlom''!

 

 

Komentara 2

WA
wannabenovinari
10:17 22.04.2022.

To što Hana ima je vime, a ne sisa. Šestica!

Avatar comandante
comandante
09:38 22.04.2022.

ma blista kao pipi duga čarapa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije