Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strah od paparazza

Trudna Tori Spelling automobilom se zabila u školski zid

tori spelling
Reuters
13.06.2011.
u 21:52

- Deset gospođa je jurilo paparazza. Jedva se odmaknuo od nas i dozvolio nam da potražimo pomoć. Prestrašila sam se za bebu i nadala se da je proživjela samo šok - kazala je Tori.

Tori Spelling, bivša zvijezda serijala Beverly Hills sudjelovala je u velikoj prometnoj nesreći. Trudna plavuša u nastojanju da pobjegne od nasrtljivih paparazza zabila se u školski zid. S njom u automobilu u tom su trenutku bili i četverogodišnji sin Liam te dvogodišnja kći Stella.

- Naganjali su me i nastradali smo. No, njima to nije bilo bitno. Čak su i tad pokušavali napraviti dobru fotografiju. Neshvatljivo... - pojadala se glumica.

Nakon što su to vidjele, suosjećajne majke koje su se našle u blizini ostavile su dječicu i potrčale do vozila. Otjerale su paparazze te glumicu i njezine mališane odveli do liječnika.

- Deset gospođa je jurilo paparazza. Jedva se odmaknuo od nas i dozvolio nam da potražimo pomoć. Prestrašila sam se za bebu i nadala se da je proživjela samo šok - kazala je Tori.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije