RONAN KEATING

Tuga u obitelji slavnog glazbenika: 'To je poziv koji nitko ne želi prihvatiti'

Flackstock festival
Foto: Suzan Moore/PRESS ASSOCIATION
1/5
17.07.2023.
u 11:10

Stariji brat nekadađnje zvijezde grupe Boyzone poginuo je u prometnoj nesreći kada je sa suprugom išao na nogometnu utakmicu svoga sina

Glazbenik Ronan Keating  (46) vratio se u Irsku nakon što je doznao stravične vijesti o smrti svog starijeg brata Ciarana, koji je poginuo u proimetnoj nesreći. svojoj obitelji u Irsku nakon što je saznao da mu je stariji brat poginuo. 

Prodavač automobila i njegova supruga vozili su se kako bi gledali svog sina Ruairíja (27) kako igra za Cork City u utakmici lige Irske protiv Sligo Roversa, kada se njihov automobil sudario s drugim vozilom.

- To je telefonski poziv koji nitko ne želi prihvatiti u vezi svojih voljenih. Ronan je odustao od svega čim je čuo poražavajuću vijest. Pokušava ostati jak za dobrobit obitelji i čini sve što može kako bi podržao svoju šogoricu i svoje nećake, kazao je Ronanov prijatelj za The Sun. 

VEZANI ČLANCI: 

Kobni sudar dva automobila dogodio se u gradu Ballymiles, blizu Bohole i Swinforda. Vozač drugog vozila hospitaliziran je zbog teških ozljeda, dok je Anmarie, profesorica u srednjoj školi, zbrinuta zbog ozljeda za koje se smatra da nisu opasne po život.
Ciaranov sin Ruairí započeo je utakmicu za Cork protiv Sligo Roversa, ali je zamijenjen na poluvremenu. Napadač je igrao za Sligo Rovers i Galway United, kao i engleski Torquay United.

- Svi u Cork City FC-u su duboko ožalošćeni zbog smrti Ciarána Keatinga, oca našeg igrača Ruairíja Keatinga. Izražavamo naše najdublje suosjećanje s Ruairíjem i cijelom obitelji Keating u ovom iznimno teškom trenutku. Neka počiva u miru. Molimo da se poštuje privatnost obitelji u ovom teškom trenutku.Dogovori o pogrebu bit će potvrđeni u dogledno vrijeme., objavili su iz Cork Cityja. 
Ronan je najmlađi od petero djece, a osim sestre Line ima i braću Ciarána, Gerarda i Garyja.

Keating je postao zvijezda 1990-ih kao član boybanda Boyzone, jednog od najprodavanijih bendova svoje ere. Kasnije je započeo uspješnu solo glazbenu karijeru te je vodio brojne radijske i TV emisije. Keating je gostovao u BBC-jevoj emisiji The One Show prije nego što je postao glavni voditelj, u svibnju 2021. Prošlog mjeseca objavljeno je će sudjelovati kao mentor u 13. sezoni njemačke verzije Voicea.  Glasa Njemačke.

Ronanova grupa Boyzone imala je devet singlova broj 1 u Irskoj i šest u Velikoj Britaniji. Od 24 singla koja su izdali u Ujedinjenom Kraljevstvu, 21 je ušao među 40 najboljih. Ronan je imao tri solo singla na prvom mjestu i četiri albuma na prvom mjestu britanskih ljestvica.

VIDEO: Šerbedžija dobio 'škakljivo' pitanje o Tomu Cruiseu, pa otkrio nepoznat detalj o Nemogućoj misiji

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije