ljubav je na selu

Tužan farmer Ljubo nakon što je shvatio da mu baš nitko nije pisao: 'Bio sam nesreća u životu i ostao'

Foto: RTL Screenshot
1/10
15.03.2023.
u 09:25

Farmer Ljubo Šerman iz Vele Luke nije dobio niti jedno pismo zbog čega ga je obuzela tuga.

Sinoć je s emitiranjem krenula nova, 15. jubilarna sezona showa 'Ljubav je na selu', a voditeljica Anita Martinović posjetila je sve farmere te im otkrila tko prolazi dalje. Dok su neki osvojili ženska srca, bilo je i onih koji nisu dobili niti jedno pismo. Naime, to se dogodilo Ljubi Šermanu iz Vele Luke. Anita ga je posjetila na njegovoj farmi sa škrinjicom no nije mu odmah otkrila je li puna ili nije.

- Stotinu? Meni je dosta samo jedno. Što će mi više? - rekao je Ljubo Aniti prije nego što je saznao kako mu žene nažalost nisu pisale. Nakon toga je voditeljica otvorila škrinjicu te pokazala kako je prazna.

- Nema ništa. Rekao sam ti. Tako i treba - rekao je utučeni farmer.

- Ne znam koji je razlog tome. U životu sam bio nesreća i ostao. Rekao sam kakav sam, što sam i eto – dodao je.

Potom mu je Anita postavila pitanje o brojnim zahtjevima koje je postavio pred potencijalnu partnericu.

- Tražio si da je mlada, vitalna, vitka... – krenula je nabrajati, a on je kazao da želi ženu s kojom može pod ruku.

- Što će mi stara? Želim ženu s kojom ja mogu pod ruku i da me nije sram od nje – objasnio je.

Inače, Ljubo je bio u braku dugom 15 godina, a nakon njega mu nove veze nisu dugo potrajale. U predstavljanju je istaknuo da su mu u životu najveće blago djeca i unuci. Kazao je i da živi sam te je želio pronaći ženu koja bi bila spremna preseliti se kod njega te da bi mogao provoditi vrijeme s njom. Istaknuo je i da želi da je njegova buduća partnerica vesela, vrijedan i iskrena te da ima između 50 i 60 godina. 

U jučerašnjoj epizodi voditeljica je otkrila kako šest farmera nastavlja svoj put u emisiji, a drugi nisu dobili dovoljan broj pisama. Martinović je prvo posjetila najmlađeg farmera Ivana Damijaniću (25) te mu otkrila da je dobio pet pisama te da nastavlja svoj put u showu. Zatim je i Milanu Ercegoviću (71) otkrila da ide dalje s jednakim brojem pisama kao i Ivan. Svoju ljubav u emisiji pokušat će pronaći i Hrvoje Špoljarec (34) kao i Zvonko Šantalab (57). U nastavku showa ćemo gledati i Sinišu Markovića, kao i Dragoljuba Kostića. 

Među onima koji, pak, ne nastavljaju ovu ljubavnu pustolovinu je i farmer Đuro Osman koji je Aniti tijekom njenog dolaska priznao da je prilično nervozan zbog pisama jer više ne želi biti usamljen.

- Dosta mi je samoće… Sam sam dvadeset godina - tužno joj je priznao.

Đuro je ispričao Aniti da se javio u show jer je i njegova kći ljubav pronašla zahvaljujući emisiji, tj. danas je u braku s jednim bivšim farmerom.

- Moj zet se zove Saša Domitrović, isto iz Šandrovca. Danas imaju troje djece i žive zajedno - kazao je.

Anita mu je otkrila da je dobio samo dva pisma te ne nastavlja svoj put u showu. No Đuro nije bio previše razočaran već je požurio kući pročitati pisma te je obećao da će se javiti damama koje su mu pisale.

VIDEO Glumica podivljala zbog buke pa sa suprugom i kćeri uništava imovinu, intervenirala i policija

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
18:21 15.03.2023.

a ja tako lijep i mlad i čio a niti jedna mlada vitka i pametna ženska me ne želi.. bu-hu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije