Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S kraljevskih dvora

Tvrdoglava Kate Middleton ovo nikog nije željela poslušati: 'Sada će se liječenje odužiti'

Foto: Reuters
1/13
19.06.2024.
u 19:45

Kate Middleton prije koji dan napokon se i službeno pojavila u javnosti, a da sjedne i ne umara se previše na Trooping the Colour događaju, nikog nije željela poslušati...

Prije nekoliko dana Kate Middleton je oduševila sve Britance pojavivši se na događaju Trooping the Colour 2024. u Londonu, a sve u čast monarhu.  Bio je to prvi put ove godine da se pojavila u javnosti nakon što je svijetu obznanila kako se bori s karcinomom. Princeza od Walesa u ožujku je objavila da se podvrgnula kemoterapiji zbog neimenovanog oblika raka. 

- Da se nije pretvarala, sada bi joj bilo lakše - komentar je koji se ovih dana sve više susreće na društvenim mrežama, a tiče se naravno princeze od Walesa. Javnost je upoznata s njezinom teškom dijagnozom i borbom s rakom, ali im nije jasno zašto je Kate na službenoj proslavi kraljeva rođendana stajala cijelo vrijeme. Mnogi su joj govorili da sjedne, ali ona je htjela pokazati koliko je jaka unatoč bolesti.

Ipak, kraljevski stručnjaci sada navode kako bi se liječenje zbog toga moglo odužiti. Kate je taj jedan izlazak u javnost toliko iscrpio, da joj je potreban dug odmor. Samo dan prije nego što je izašla u javnost, s milijunima je podijelila kako se osjeća nakon tretmana preventivne kemoterapije. - Kao što svi koji prolaze kemoterapiju znaju, postoje dobri i loši dani. U tim lošim danima osjećate se slabo, umorno i morate tijelu dati odmor. Ali u dobrim danima, kada se osjećate snažnije, želite najbolje iskoristiti to što se osjećate dobro.

 

1/10

 

VEZANI ČLANCI:

 

Moje liječenje je u tijeku i trajat će još nekoliko mjeseci - istaknula je princeza poručivši da će se nastojati pridružiti na nekoliko javnih angažmana tijekom ljeta. Naravno, sve ovisi i o tome kako će se osjećati zato što liječenje još uvijek nije gotovo. 

 

1/10

 

- Učim kako biti strpljiva, posebno s neizvjesnošću. Slušam svoje tijelo i dopuštam sebi da odvojim potrebno vrijeme za ozdravljenje. Hvala vam puno na razumijevanju i svima vama koji ste tako hrabro podijelili svoje priče sa mnom - zaključila je Kate Middleton. 

 

VIDEO: Posljednji ispraćaj glumca Duška Valentića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije