Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubila bitku s rakom

U 53. godini preminula poznata glumica kojoj su tepali da je jedna od najljepših na svijetu

Foto: Instagram
1/2
30.05.2024.
u 12:37

Vijest da je kazališna i filmska glumica Anastasia Zavorotnyuk preminula u 53. godini, šokirala je mnoge...

Ruska kazališna i filmska glumica Anastasia Zavorotnyuk preminula je u 53. godini nakon duge bolesti, prenosi BBC. Vijest o smrti glumice potvrdila je njezina obitelj na društvenim mrežama.

- Dragi prijatelji, nemoguće je shvatiti i vrlo teško pronaći prave riječi. Večeras nakon duže i teške bolesti preminula je naša Nastja. Zahvaljujemo svakome od vas koji ste joj iskreno željeli dobro, pomolili se za njeno zdravlje i vjerovali. Nastja je uvijek osjećala i cijenila vašu podršku. Mjesto i vrijeme ispraćaja bit će dodatno objavljeno večeras - napisali su ispod njezine fotografije na društvenoj mreži Instagram, a mnogi su u komentarima iskazali sućut i nevjericu. 

Glumica, kojoj su strani mediji tepali da je jedna od najljepših na svijetu, godinama se borila s rakom, a u kolovozu 2019. prestala je zbog zdravstvenih problema sudjelovati u kazališnim produkcijama.

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI: 

 

FOTO Pogledajte kako je izgledala totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Obožavatelji dočekali Baby Lasanu

1/113

 

Rođena je 1971. u Astrahanu, a njezina je majka poznata umjetnica u Rusiji, Valentina Borisovna Zavorotnyuk, koja je radila u Astrahanskom kazalištu mladih. Otac Jurij Zavorotnyuk radio je na televiziji, a čini se da je još kao mala, Anastasia ljubav prema glumi i umjetnošću naslijedila od roditelja. Godine 1991. glumila je u svom prvom filmu, gdje je dobila ulogu Maše, a koji je napravljen prema romanu Vladimira Nabokova.

TV serija "My Fair Nanny" donijela joj je veliku popularnost, a ukupno je odigrala više od 40 uloga na filmovima i televiziji. Na ruskoj televiziji vodila je nekoliko emisija, uključujući ‘Ples sa zvijezdama‘, ‘Ples na ledu‘ i ‘Ledeno doba‘.

 

 

VIDEO: Euroviziju su minute dijelila od neviđenog skandala, u javnost su isplivali detalji

Komentara 1

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
19:04 30.05.2024.

Prepoznatljiva Slavenska ljepota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije