Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reality

U Big Brotheru striper, starlete..., a troje stanara živi na otpadu

BB
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/20
13.03.2011.
u 20:33

Večeras je u Beogradu BB kuća otvorila svoja vrata, a u nju ulaze kandidati iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Srbije i Crne Gore

Večeras je počela nova, šesta sezona Big Brothera u kojoj sudjeluju kandidati iz cijele regije. U kuću je prvo ušao 39-godišnji George Rkman rođen u Njemačkoj koji živi Engleskoj u New Castleu. Ima šestero djece i vozi taksi. Nakon njega ušla je odbojkašica Bojana Stojković. 

Treći kandidat 33-godišnji Horvat Čagalj iz Splita nije ušao u BB kuću nego u 'rupu' koja se nalazi pokraj prave BB kuće. Radi se o prljavom mjestu, u kojem je spavaonica napravljena u starom autobusu, a hrana će ustvari biti otpad koji dolazi iz glavne kuće.

Nakon njega u 'pravu' BB kuću zajedno su ušli 27-godišnja Marijana Čvrljak kućanica iz Šibenika i 22-godišnji Nikola Nemešević, operni pjevač iz Beograda.

Zatim im se pridružilo još dvoje natjecatelja, najstariji stanar 55-godišnji Duško Bogdanović i 22-godišnja Soraja Vučelić porijeklom iz Hrvatske koja živi u Beogradu.

Nakon njihova ulaska uslijedilo je natjecanje - dvije djevojke 21-godišnje Mile Tokić iz Tomislavgrada i 27-godišnje Dragane Strahinjić u trčanju. Djevojka koja je prva stigla do cilja - Mila, majka kčerkice koja se udala sa 16 godina - ušla je u kuću, a Draganu je dočekalo iznenađenje, ona je zajedno s Horvatom zavšila u 'rupi'.

U BB kuću zatim su stupili 48-godišnji Nikola Maurović iz Zaprešića i Slavica Đulejić taksistica iz Smedereva.

Dvoje iznenađenih stanara u 'rupi' ili kako voditeljice Antonija Blaće i Marijana Mićić nazivaju to mjesto 'otpadu' dobili su još jednog sustanara, 25-godišnjeg Nirmala studenta kriminalistike.

U kuću su tada ušli dvoje ljudi niskog rasta, najmlađa stanarka, 20-godišnja Ema Šuker iz Zagreba i 31-godišnji Milan Grahovec. Posljednje dvoje kandidata koji su dobili priliku osvojiti 150 tisuća eura (nagrada je večeras uvećana za 50 tisuća eura) su Dražen Bogdan vatrogasac iz Sv. Ivana Zeline i makedonski student i striper Nikola Nasteski.

Big Brother na kraju emisije odlučio je da će u ponedjeljak ujutro biti nominacije i izbacivanje prvog stanara, a zato što su pričali dok im on nije dopustio kaznio ih je s oduzimanjem 500 eura od ukupne nagrade.

Ključne riječi

Komentara 63

OB
-obrisani-
22:26 13.03.2011.

KOJE NOVINARASKO FORSIRANJE PREKO VANJSKIK SILA DA NAS SPOJE PONOVO SA SRBIJOM NA CELU STALNO IZVJESTAVAJU SA DRUGE STRANE DRINE TV NOVA,RTL NAJZESCI ,RED CARPET SVE PREKO DRINE JE BEM VAM MATER

VI
vidicmar
08:57 15.03.2011.

koji freak show.. mogli su još i Josipovića zajedno sa savjetnicima mu, dovesti u kuću

TI
Tin@
22:05 13.03.2011.

glupi oni, a ja još gluplja što čitam....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije