Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža vjetrova

U Sarinu ljubavnu priču upliće se mlada Lana koja joj preotima Luku

Andrijana Saric
19.12.2011.
u 15:05

Novi lik, Lanu, u seriji će glumiti Andrijana Šarić. Mlada Splićanka završila je srednju komercijalnu školu, a sada studira trgovinsko poslovanje. Niz se godina bavila baletom pa je završila i nižu klasičnu baletnu školu pri HNK u Splitu.

Da u ''Ruži vjetrova'' nikad nije onako kako se čini na prvu, gledatelji će imati priliku vidjeti već idući tjedan kada u RTL-ovu dramsku seriju dolazi novi lik! Mlada, simpatična Lana unijet će razdor u ljubavnu vezu Sare i Luke, a Luka neće ostati imun na Lanin optimističan stav prema životu i iskrenost kojom će ga osvojiti.

Novi lik, Lanu, u seriji će glumiti Andrijana Šarić. Mlada Splićanka završila je srednju komercijalnu školu, a sada studira trgovinsko poslovanje. Niz se godina bavila baletom pa je tako završila i nižu klasičnu baletnu školu pri HNK u Splitu. Pred publiku je prvi put stala na pozornici splitskog HNK u baletu ''Ščelkunčik'', a uloga u ''Ruži vjetrova'' prvo joj je glumačko iskustvo, ali, kako kaže, nada se ne i posljednje.

Simpatična Andrijana obožava životinje, a kod kuće ima čak osam mačaka i dva psa! Velika joj je želja jednog dana otvoriti azil za životinje. Osim ljubavi prema životinjama, Andrijana voli i kuhati, što i ne čudi s obzirom na to da joj je tata vlasnik restorana i veliki zaljubljenik u kuhanje. A kad nije na fakultetu, 20-godišnja Andrijana vrijeme provodi s dečkom Ivanom s kojim se opušta uz dobre filmove u kinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije