Neprimjereno

U Veneciji ne žele plakat na kojem je Julianne Moore gola za Bulgari

julianne moore
30.08.2010.
u 20:32

Na plakatu 49-godišnja glumica pozira za Bulgari u društvu dva mala lava. Gradonačelnik Venecije ocijenio je neprimjerenim da se takva reklama nađe u blizini Trga svetog Marka

Reklamni poster na kojem gola Julianne Moore reklamira Bulgari zabranjen je u Veneciji jer su ga gradske vlasti proglasine neprimjerenim. Glumica u reklami leži gola na divanu, a strateška mjesta je sakrila Bulgari torbicom i sa dva mala lava, jednog drži u naručju, a drugi se izležava pored njenih nogu. Plakat je trebao visjeti u blizini Trga svetog Marka, na što je gradonačelnik Giorgio Orsoni odmah reagirao i poručio kako smatra neukusnim da se gola žena nalazi na središnjem mjestu u gradu. Iz Bulgaria se nadaju kako će naći kompromis pa su gradu već poručili kako će poslati reklamu na kojoj je 49-godišnja Moore odijevena.

Ključne riječi

Komentara 7

TR
trckaralo
10:04 31.08.2010.

reći da je ona na ovoj slici ispod svega kaj ima na sebi gola isto je kao i reći da je netko gol ispod odjeće!

DU
Deleted user
07:43 31.08.2010.

Ah, smetaju im gola ljudska tijela...poceti ce i gole kipove oblaciti ili jednostavnije-rusiti! Slobodo gdje si? U Veneciji nisi!

OB
-obrisani-
23:59 30.08.2010.

Hebeni venecijanski HDZ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije