Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi pobjednik Ivan Krolo

U 'Život na vagi' ušao je sa 130 kg i izgubio 45, a danas izgleda nevjerojatno: 'Dobio sam novi život'

Foto: RTL
1/8
10.07.2023.
u 19:03

Ivan Krolo je u nešto više od tri mjeseca intenzivnog režima izgubio 45 kilograma, a njegova upornost dovela ga je do toga da i danas izgleda i osjeća se fenomenalno

Splićanin Ivan Krolo pobijedio je u prvoj sezoni showa 'Život na vagi' no nakon toga nije se pretjerano trudio biti u fokusu pažnje javnosti. Objave na društvenim mrežama se rijetke, ali kada se odluči javiti gledatelji showa uvijek budu nanovo iznenađeni kako odlično izgleda. U show je ušao s 130 kilograma, a uspio je izgubiti čak 45 kilograma. Od tada do danas prošlo je šest godina, a on i dalje marljivo radi na svom izgledu. Vodi aktivan život, postao je trener, promijenio je prehrambene navike, a o svojoj nevjerojatnoj transformaciji progovorio je u intervjuu za RTL.

- Sudjelovanje u showu donijelo mi je puno toga u životu. Promijenila mi je život na bolje. Da skratim, to je jedno veliko i pozitivno iskustvo. Donijelo mi je novi život - rekao je Ivan koji svoje znanje i iskustvo danas prenosi na druge. 

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

- Bavim se privatnim treninzima u teretani i bavim se teniskim treningom. Treniram s djecom, s rekreativcima i u tome uživam. To volim, u tome uživam, tu sam se pronašao i nadam se da ću uskoro završiti školu za učitelja tenisa tako da se još više mogu tome posvetiti - dodao je Krolo.

Otkrio je i kako se danas hrani, ali i što je izbacio iz prehrane. - Najviše sam izbacio pekarske proizvode. Nastojim što više kuhati sam, no ne branim si ništa posebno. Umjeren sam u svemu. Mogu sve pojesti i znam da to što sam unio u sebe, moram i potrošiti. Gledam na to da jedem što manje tih gluposti - kaže bivši kandidat 'Života na vagi'. 

VEZANI ČLANCI: 

Rekao je i da mu je, kao mnogim kandidatima, nakon showa bilo vrlo teško i izazovno vratiti se u svakodnevicu. - Bilo je teško vratiti se u svakodnevicu. Kad smo bili u showu, nemaš previše toga za napraviti krivo. Režim je takav, a treniraš dva do tri puta dnevno. Kad se vratiš u stvaran svijet, teško je na početku. Udebljao sam se desetak kilograma. No, jednostavno nisam dozvolio da to ide u neke vreće razmjere. Vratio sam se na ono što sam bio i pokušavao izdržati sve to do kraj - rekao je Krolo pa svim onima koji se namjeravaju prijaviti u novu sezonu dao i jedan savjet. 

- Ne odustajte, to je najbitnije. Budite disciplinirani, držite se i to vam je jedno predivno iskustvo. Zapisujte dok ste u kući - to možete iskoristiti kad ste vani. I jednostavno, uživajte u tome svemu - rekao je za kraj Ivan Krolo. 

VIDEO Mladi glumac Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar razmaknica
razmaknica
06:53 11.07.2023.

i puno manje se papa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije