Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen u Brčkom

Ovo je muškarac za kojeg se sumnja da je bejzbol palicom ubio pjevačicu Jelenu Marjanović

jelena marjanović
Foto: Instagram
1/3
09.04.2016.
u 12:24

Nesretna pjevačica je ubijena na jednome nasipu u Beogradu a ubojica joj je, prema navodima srbijanskih medija, smrskao glavu bejzbol palicom

Pripadnici policije u Brčkom uhitili su u subotu ujutro srbijanskog državljanina Nebojšu Rojka zvanog Vihor kojega srbijanska policija traži zbog sumnje da je u Beogradu ubio pjevačicu Jelenu Marjanović, potvrdili su iz policije i Službe za poslove sa strancima BiH.

-On je uhićen i priveden u policiju nakon čega je nad njim izvršena kriminalistička obrada- rekao je glasnogovornik Policije Brčko Distrikta Halid Emkić. Pojasnio je kako je Rojko uhićen u brčanskom naselju Grbavica, a nakon ispitivanja je predan Službi za poslove sa strancima BiH.

Foto: Facebook/ Naš potok

Foto: Facebook

Osumnjičeni Rojko, koji je u bijegu nakon brutalnog ubojstva srbijanske pjevačice, predan je Službi za poslove sa strancima nakon čega će biti odveden u Imigracijski centar BiH. Za njim srbijanske vlasti nisu raspisale tjeralicu, nego je uhićen na temelju medijskih navoda, naveli su iz Službe za poslove sa strancima.

Nebojša Rojko zvani Vihor je pobjegao kada je policija upala u njegov dom, koji se nalazi u naselju Crvenka u Beogradu, samo nekoliko stotina metara od mjesta gdje je ubijena Jelena Marjanović. Od tog trenutka srbijanska policija intenzivno traga za njim. Nesretna pjevačica je ubijena na jednome nasipu u Beogradu a ubojica joj je, prema navodima srbijanskih medija, smrskao glavu bejzbol palicom.

>>Policija našla tragove ubojice srpske pjevačice

>>Teško ozlijeđena pjevačica velikog hita 'Princeza'

Komentara 9

Avatar Trpimir
Trpimir
13:12 09.04.2016.

Bas onak inteligentan neki produhovljen tip.. ma tocno se vidi..

Avatar bosanac1951
bosanac1951
13:18 09.04.2016.

Vidi se da je lik nabildan...Ali nije on naišao na pravoga momka koji bi mu prebrojao zube i rebrica...Imaće vremena na pretek da porazmisli što je napravio.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:29 10.04.2016.

pa kaj onda? Kakve to ima veze s nama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije