PROMO

UNIDA i Roadkill Soda spremaju stoner feštu ovaj petak u Močvari!

UNIDA i Roadkill Soda
19.10.2023.
u 11:50

Dugoiščekivani koncert stoner legendi UNIDA konačno će se dogoditi ovaj petak (20.10.) u Močvari. Večer će otvoriti nezgodni rumunjski rockeri RoadkillSoda. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 18 eura mogu se u Dirty Old Shopu (Tratinska 34) ili preko CoreEventa. Na dan će koštati 22 eura. Ovaj koncert događa se u sklopu Hangtimeovog Stoner Octobera u kojem su već svirali Villagers of Ioannina City i Tight Gripsi, a zaključit će ga grčki Naxatras i varaždinski Drone Hunter 27. listopada, također u Močvari.

SATNICA:

20:00 Vrata

20:30 RoadkillSoda

21:30 UNIDA

Jako se veselimo konačno posjetiti Zagreb i premijerno se predstaviti hrvatskoj publici. Uživamo zasad na ovoj europskoj turneji, nadamo se da će svi vole stoner zvuka doći vidjeti naš koncert. Obećavamo da će biti masno! A svakako dođite podržati i našu braću RoadkillSoda. Vidimo se u petak u Močvari”, poručili su momci iz UNIDA-e ususret koncertu.

UNIDA je bend koji je osnovan 1998. godine u Kaliforniji. Nakon raspada bendova Kyuss i Slo Burn, John Garcia se pridružio Arturu Seayu i Miguelu Cancunu, koje je smatrao izuzetnim glazbenicima. Ime benda dolazi od španjolske riječi za "ujedinjeni", jer je to, prema Garcijinim riječima, najbolje opisivalo prijateljstvo među glazbenicima iz pustinje i općenito okolnosti iz kojih je bend nastao i rastao. Godinu nakon osnivanja, izdali su prvi split sa švedskim stoner bendom Dozer, a zatim i prvi kultni album "Coping With The Urban Coyote", na kojem se nalazi i njihov najveći hit "If Only Two". Njihov drugi album "The Great Divide", na kojem je radio i legendarni producent Rick Rubin, nikada nije službeno objavljen zbog administrativnih problema, ali ga je bend prodavao na svojim nastupima kao neslužbene kopije. Također, njihova pjesma "Black Woman" našla se na videoigrici Tony Hawk’s Underground. Bend se više puta rastajao i ponovno okupljao, a od prošle godine su ponovno aktivni. Na ovoj turneji će umjesto Garcie na vokalu biti Mark Sunshine (Riotgod, Patriarchs in Black), a o njihovom odnosu s Garcijom može se pročitati na https://shorturl.at/gpJQR. Bend će, pored svojih klasika, svirati i neke nove pjesme kao najavu za album koji bi uskoro trebao izaći

FB

YT

SP

Roadkill Soda je rock/stoner bend iz Bukurešta, osnovan 2011. godine. Članovi benda su Mircea Petrescu "Hotshot Eagle" (vokal), Mihnea Ferezan "Panda Elixir" (gitara), Victor "Vava" Ferezan (bas) i Mihai Nicolau "Baby Jesus" (bubanj). Bend ima tri službena izdanja: "A fucked up trip gone bad" (2011), "Oven Sun" (2013) i "Yo no hablo Ingles" (2014). Svirali su na raznim festivalima u regiji, a među bendovima s kojima su dijelili pozornicu vrijedno je izdvojiti imena kao što su Billy Idol, Nick Oliveri, Karma to Burn i Planet of Zeus.

FB

YT

SP

IG

Fb event

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije