sav u bolovima

Usred predstave intervenirala hitna! Poznati glumac nakon premijere prevezen u bolnicu

16.03.2019.
u 10:23

Emir Hadžihafizbegović ozlijedio se tijekom predstave u 'Sjećaš li se Dolly Bell' u Sarajevu.

Glumac Emir Hadžihafizbegović ozlijeđen je sinoć tijekom premijere predstave 'Sjećaš li se Dolly Bell' u Kamenom teatru 55 u Sarajevu. Odmah nakon premijere Hadžihafizbegović je hitno prevezen u bolnicu, piše Avaz.ba.

Glumcu je naime tijekom predstave pukao mišić pa je već u trenucima zamjene scene intervenirala hitna pomoć. Čim je predstava završila prevezen je u Opću bolnicu u Sarajevu. Bosanski mediji pišu kako je Hadžihafizbegović dvije trećine predstave igrao s teško povrijeđenom nogom, no i da se to na njegovoj glumačkoj izvedbi nije moglo primijetiti. 

Inače, predstava je izazvala golemi interes publike. Karte su bile unaprijed rasprodane, no sada se zbog ozlijede glumca odgađaju do travnja, poručili su iz kazališta.

Pogledajte i koji su poznati voditelji i glumci umrli na snimanju.

 

Ključne riječi

Komentara 39

Avatar Dixie_land
Dixie_land
11:02 16.03.2019.

Jeli ovo onaj što ima naše državljanstvo ,a u isto vrijeme priča protiv Hrvata iz BiH?

DU
Deleted user
11:02 16.03.2019.

Emire . ma ni tene nemozes svezat onom drugom Emiru sto napravi film po tom djelu Abdulaha S.

SA
samograd
15:03 16.03.2019.

Regionski zakon: što je osoba više uronjena u mržnju i prijezir prema Hrvatima i Hrvatskoj državi to je propircionalno toj mržnji zastupljena u medijima u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije