Život na vagi

Uz ovaj jelovnik Matej je izgubio skoro 68 kilograma i doveo liniju u red

Foto: RTL
1/8
09.12.2020.
u 08:54

Što je sve Matej jeo u showu i koji jelovnik ga je doveo do pobjede otkrila je nutricionistica iz showa Martina Linarić.

Matej Petrović izgubio je 67,9 kilograma u showu "Život na vagi" i tako je postao pobjednik pete sezone ovog showa i kući je otišao bogatiji za 170 tisuća kuna. Ovaj bivši sportaš rekao nam je kako će osvojeni iznos uložiti u posao koji planira pokrenuti i rekao nam je kako se ne boji povratka na staru kilažu i odlučan je da se to ne dogodi.

U showu je bio pod nadzorom trenera Maje i Ede, a nutricionisti su brinuli o jelovniku kandidata. Što je sve Matej jeo u showu i koji jelovnik ga je doveo do pobjede nutricionistica iz showa Martina Linarić otkrila je za portal Živim.gloria.hr. Njegovi jutarnji obroci su se uglavnom sastojali od kruha od cjelovitih žitarica s dodatkom meda i maslaca te smothieja i zobene kaše u kombinaciji s s voćem.

Ručak bi se sastojao od povrtne ili mesne juhe, salate od puretine i povrća, grah varivo, mesa u umaku s rižom i salatom, pileći ražnjići s povrćem su također bili na ovom meniju kao i pastrva sa žara s povrćem. Večere su uvijek bile laganije pa je Matej obično jeo neki namaz, jogurt ili salate s povrćem.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar krkcro
krkcro
11:44 09.12.2020.

Izbaci kruh i tjesteninu i možeš jesti kolko te volja bez problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije