Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samokritičnost

Vanja Rupena: Izbjegavam se gledati na TV-u!

rupena (1)
Anto Magzan/Pixsell
14.09.2010.
u 20:04

Zbog novog angažmana na talijanskoj televiziji neće moći pratiti svoj show “Top model”, ali nada se da neće razočarati gledatelje.

Prvi kadrovi showa “Hrvatski Top model” snimljeni su nedavno na Brijunima, no voditeljica Vanja Rupena nije ih još pogledala, kao ni najavu za emisiju jer se, kaže, ne voli gledati na televiziji.

– Perfekcionist sam i vrlo sam samokritična. Uvijek očekujem više i mislim da mogu bolje. Nadam se da ni ja ni ostatak ekipe nećemo razočarati gledatelje – kaže manekenka koja već pet godina živi u modnoj meki - Milanu. Zbog novog angažmana na jednoj talijanskoj televiziji, koji počinje u listopadu, na žalost, neće se imati prilike gledati u “Top modelu”. Osim poslova na televiziji, gdje se dokazala elokventnošću i humorom, 31-godišnja Umažanka nije zapustila ni modne piste, iako je tvrdila da će manekenstvu nakon 30. reći zbogom.

– Govorila sam da ću prekinuti s manekenstvom, ali još me angažiraju i ne vidim zašto to ne bih iskoristila – objašnjava Vanja, čije je srce zarobio talijanski ekonomist Raffaele Francioso. Iako je modni svijet poznat po ludim zabavama, Vanja ih izbjegava jer više voli intimnost svog doma. Kaže da je vrlo emotivna pa najviše voli slušati srcedrapajuće, uglavnom talijanske pjesme.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:41 14.09.2010.

Zašto? Prelijepa si, o Vanjo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije