progovorila i o Goranu Višnjiću

Vanna otkrila zbog čega je na jednom koncertu odbila otpjevati 'Tek je 12 sati': 'Bili smo pretužni'

Beograd: Vanna je održala koncert u BitefArtCafe klubu
Foto: M.A./ATAImages/PIXSELL
1/16
19.09.2023.
u 12:25

U intervjuu koji je dala za srpske medije Ivana Vrdoljak Vanna dotakla se brojnih tema iz glazbene karijere, ali i privatnog života

Pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna (53)  5. i 6. listopada nastupit će u BitefArtCafe-u u Beogradu, a tim povodom dala je intervju za srpske medije u kojem je govorila o brojnim temama te je otkrila i poneke dosad nepoznate detalje iz njezine karijere. Vanna na predstavljanju koncerata za medije nije otpjevala veliki hit 'Tek je 12 sati', a novinara srpskog telegrafa zanimalo je hoće li se ta pjesma naći na repertoaru koncerta. Vanna mu je odgovorila da hoće, a i otkrila tužan razlog zbog kojeg tu pjesmu na jednom koncertu nije otpjevala. 

- Ona je već 30 godina na mom repertoaru. Ove godine obilježavamo 30 godina od te 'mlađahne' pjesmice, koju vole mladi. Mislim da jednom nisam odsvirala tu pjesmu na jednom koncertu, jer mi nije pristajala - rekla je Vanna pa pojasnila razloge koji stoje iza te odluke. 

Beograd: Vanna je održala koncert u BitefArtCafe klubu
1/16

- Bilo je dva ili tri dana nakon što je umro Oliver Dragojević i svi smo bili pretužni. Jednostavno ta pjesma nije odgovarala mom koncertnom programu i nisam je odsvirala. Inače, već 30 godina i više je sviram - dodala je pjevačica. 

Vanna se prisjetila i svoje suradnje s grupom ET i nastanka pjesme koja je bila hit 90-tih, a i danas gotovo da nema dobrog tuluma na kojem se ne pušta ta pjesma. 

VEZANI ČLANCI: 

- To su bila ona vremena, neka luda vremena, kad nismo imali uključene brojače pa smo mogli živjeti u studiju. Mogli smo gnjaviti snimatelje, režisere, statiste, dobiti prostor koji smo htjeli... Svi su nam izlazili u susret. Danas je to 'od tad do tad', 'kome da dam račun'. Danas nije tako jednostavno. Tada je bilo neko doba euforije i znam da je bilo natjecanje tko sve stane u taj spot od statista. Prvu su prednost imali naši prijatelji, jer mi smo bili nepoznata trojka, pa smo imali prijatelje po gradu. I onda su rekli da će oni doći. Pa su onda prijatelji skupljali prijatelje, ovi su rekli još nekom... Pun trg ljudi s kojima nismo znali gdje ih strpati. Onda su se poslije tražili u spotu. Ja se u spotu uopće ne vidim. Žao mi je. Drugi put - rekla je pjevačica. 

Novinara je zanimalo i imali još ambicija za nastup na Euroviziji na kojem je Hrvatsku predstavljala 2001. godine s pjesmom 'Strune ljubavi'. - Neee, to je ipak za mlađe. Za one koji nemaju što izgubiti - kazala je Vanna koja se u intervjuu dotakla i odnosa s proslavljenim glumcem Goranom Višnjićem. Podsjetimo, Vanna je udana za sina reditelja Antuna Vrdoljaka, dok je Goran oženjen njegovom kćeri. 

- U odličnom smo odnosu. Mi ne živimo zajedno. Oni su u Engleskoj trenutno. Kada se vidimo, sve super. Mi smo velika obitelj. Kao i sve velike obitelji, mi ne pričamo što radimo, nego uglavnom pričamo o zločestoj djeci - kroz smijeh je rekla Vanna. 

Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije