Omiljena pjevačica

FOTO Maja Šuput prvi put objavila fotku bez photoshopa! 'Ajde da i ja jednom objavim prirodnu...'

Foto: Promo
1/7
19.07.2024.
u 12:00

Maja Šuput poznata je kao velika zaljubljenica u modu, vrhunske fotografije, ali i u njihovo uređivanje. Sada je objavila fotografiju kakvu rijetko imamo priliku vidjeti

Jedna od najpoznatijih i najuspješnijih domaćih glazbenica Maja Šuput trenutno uživa na Jadranu sa suprugom poduzetnikom Nenadom Tatarinovim i preslatkim sinčićem Bloomom. Svoje vjerne obožavatelje na društvenoj mreži Instagram počastila je fotografijama s njihova odmora. 

Poznata je i po tome što skoro sve svoje fotografije provlači kroz filtere, odnosno uređuje u programima za obradu, a koje joj često "pegla" njezin prijatelj i modni stilist Marko Grubnić. Također, često se redaju i komentari kako je obožavatelji žele vidjeti neopterećenu i prirodnu. Upravo to zadovoljstvo im je pjevačica sada i priuštila. 

- Ajde da i ja jednom objavim prirodnu sliku - napisala je šaljivo omiljena domaća pjevačica u opisu nove objave te je oduševila obožavatelje. Naime, riječ je o jednoj fotografiji na kojoj pozira dok sjedi na plaži zabačenom glavom unatrag, a dok joj je kosa mokra, a oči skriva iza sunčanih naočala. Druga fotka je ista samo u crno-bijeloj varijanti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

VEZANI ČLANCI:

 

"Goriš, Majo", "Maja kao iz bajke, seksi slika", "Ta ti je predivna", glasili su samo neki od komentara njezinih obožavatelja.

 

1/20

 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Zavratnica
Zavratnica
12:50 19.07.2024.

Osupnut sam fotografijom, kao i moj probavni sustav sa simptomima dijareje.

DU
Deleted user
12:46 19.07.2024.

Bljuv

Avatar Iblis Ginjo I.
Iblis Ginjo I.
12:59 19.07.2024.

Ono kad si "objavio prirodnu", a ne daš se vidjeti 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije