masterchef

Vatra u kuhinji iznenadila kandidate showa: 'Je li sad dolaze vatrogasci?'

Foto: Nova TV
1/7
04.10.2023.
u 14:25

Pobjednici u zadnjim ciklusima Gaia i Ivan naći će se zajedno za radnom jedinicom pa će se i nadati da će pobijediti i u ovom nepredvidivom izazovu u kojem će morati raditi kompromise jedni s drugima i tako pokazati timski duh.

Kad uđu u MasterChef kuhinju, kandidate će na radnim jedinicama dočekati tave u plamenu, koje će  simbolizirati izazov koji ih očekuje, a uskoro će saznati da je vrijeme za ciklus parova te da im je tema novog kuhanja „raj ili pakao“. Miroslav će hrabro izraziti svoj pristup: „Ja sam osoba koja kroz pakao dolazi do raja“, dok će se Meri zapitati: „Je li sad dolaze vatrogasci?“.

Za uspjeh i poraz bit će odgovorni u paru, odnosno zajedno s kolegom s kojim će kuhati na istoj radnoj jedinici.

GALERIJA Nives Celzijus nije imala grudnjak dok je 2005. godine vozila taksi u reality showu Nove TV

1/48

Pobjednici u zadnjim ciklusima Gaia i Ivan naći će se zajedno za radnom jedinicom pa će se i nadati da će pobijediti i u ovom nepredvidivom izazovu u kojem će morati raditi kompromise jedni s drugima i tako pokazati timski duh.

VEZANI ČLANCI:

Jedna će osoba u paru dobiti kutiju koja označuje pakao, a druga raj te će morati odlučiti žele li da im kuhanje bude poput raja s laganim i nježnim namirnicama, ili pakleno s ljutim, intenzivnijim i izazovnijim namirnicama. Što će izabrati većina kandidata i hoće li žiri na tanjurima dobiti pakao ili raj od jela, doznat ćemo već večeras.

VIDEO Shrvana Simona Mijoković nakon smrti važne joj osobe: Za sve nas gubitak, ali za nebo dobitak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije