lijepa glumica

Vatrena Eva ugrijat će mnoga srca ovih blagdana

Eva Green
Foto: Campari
1/5
06.11.2014.
u 17:10

Bivša Bondova djevojka Eva Green pozirala je za poznati kalendar Campari za 2015. godinu

Bivša Bondova djevojka Eva Green jedna je od najljepših glumica Hollywooda, a upravo je ona odabrana da za novu kampanju Camparija.

Lijepa Eva zablistala je u crvenim haljinama koje su dizajnirali Vivienne Westwood, Versace, Alaia i Christian Louboutin, a pogled na Camparijev kalendar za 2015. ugrijat će mnoga srca.

Vatrena glumica u čitavu priču unijela je dašak hollywoodskog glamura.

>>Eva Green: U Hollywoodu se osjećam kao ružno pače

>>Eva Green odbila je predsjednika Sarkozyja, ali ne i Jamesa Bonda

Foto: Campari

Ključne riječi

Komentara 2

FF
Franc Ferdinand
11:13 07.11.2014.

Ugrijat će jedino desnu ruku :)

FS
francesco.sinibaldi
17:42 06.11.2014.

Atmosphère de poésie. Dans la profondeur d'un rêve matinal, dans le souffle de la mer qui chante le sourire et la voix des pensées.... Francesco Sinibaldi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije