UHODA

Vatrogasac izjavio Madonni ljubav pa ga uhitila policija

madonna
Pixsell
23.09.2010.
u 15:16

- Madonna, trebam te. Reci mi da ili ne. Ako je da, moj san će se ostvariti. Ako je ne, otići ću - napisao je 59-godišnjak kojeg je na poziv Madonnina osiguranja odvela policija.

Bivši vatrogasac Robert Linhart opsjednut Madonnom uhićen je nakon što je ispred njezina stana u New Yorku izvjesio natpis kojim je kraljici popa izjavio ljubav.

- Madonna, trebam te. Reci mi da ili ne. Ako je da, moj san će se ostvariti. Ako je ne, otići ću - napisao je 59-godišnjak kojeg je na poziv Madonnina osiguranja odvela policija. Linhart je najavio da neće prestati sve dok ne upozna svog idola.

Dok zaljubljeni Njujorčanin zbog svoje opsjednutosti ima posla s policijom, njegova je muza u srijedu na Londonskom tjednu mode predstavila svoju modnu liniju Material Girl koju je pokrenula sa 14-godišnjom kćeri Lourdes.

Podršku je svojoj slavnoj mami dao i 10-godišnji Rocco koji je oduševio publiku vratolomijama breakdancea.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije