Šok za organizam

Već na prvom treningu dvoje kandidata past će u nesvijest

Foto: RTL
1/4
05.11.2017.
u 11:48

Zbog nedostatka kondicije i lošeg zdravlja dvoje natjecatelja showa "Život na vagi" pao je u nesvijest, a drugi su priznali da su poskrivećki uživali u čokoladi...

U drugoj epizodi  'Života na vagi' vidjet ćemo predstavljanje kandidata i podjelu u timove – crveni i plavi.

No, ono što će posebno obilježiti ovu epizodu bit će šok trenera zbog činjenice da njihovi natjecatelji ne znaju skoro pa ništa o pravilnom vježbanju i prehrani!
 
Mnoge će nasmijati kandidatkinja koja će vježbu 'marinci' preimenovati u 'maratonci', ali smijeh će posve nestati kada treneri Mario i Sanja uzmu stvari u svoje ruke. Ogledno vježbanje završit će loše po mnoge, a naročito dvoje kandidata, koji će nekoliko puta pasti i u nesvijest zbog nedostatka kondicije i lošeg zdravlja dok će drugi priznati da su poskrivećki uživali u čokoladi koju je netko prokrijumčario u kuću.

No kada im u posjet dođe magistra nutricionizma i otkrije koliko se nezdravo hrane, 18-ero natjecatelja shvatit će da nema šale te da se moraju uhvatiti ukoštac sa svojim problemima i okrenuti novu stranicu u životu. Hoće li im to poći za rukom, gledatelji će saznati već večeras od 20 sati na RTL-u.

1/36

 

Komentara 1

OB
ObrenM
17:29 05.11.2017.

Sto bi nazovi treneri imali za reci,kada bi netko od kandidata umjesto pada u nesvijest-umro?Nestrucno igranje sa zivotima ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije