Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULTRA EUROPE 2024.

Večernji vas vodi na festival ULTRA Europe! Najbržih deset osvaja po dvije ulaznice

ULTRA Europe
Zvonimir Barišin/Pixsell
04.07.2024.
u 10:45

Ove će se godine festival ULTRA Europe održati od 12. do 14. srpnja na splitskom Parku Mladeži, nakon čega slijedi nastavak na hrvatskim otocima Braču, Hvaru i Visu kroz Destination ULTRA koncept gdje su headlineri već poznati.

Na desetom izdanju festivala ljubitelji elektroničke glazbe imat će priliku uživati u nastupima nekih od najuzbudljivijih DJ-a današnjice.

Među potvrđenim izvođačima je nizozemski DJ Joris Voorn, poznat po svojoj sposobnosti da savršeno osjeti energiju publike i odgovori na nju s euforičnim trakama. Miss Monique, jedna od vodećih DJ-ica progressive house žanra u Europi, također će nastupiti. LOVRA, energična Njemica poznata po svom unikatnom house zvuku i dinamičnim setovima, osvaja publiku diljem svijeta. Popularni britanski DJ duo Pink Panda, poznat po zaraznim remiksima i živopisnoj scenskoj prisutnosti, donijet će poseban ugođaj splitskom spektaklu. Njemački DJ Plastik Funk, s dugogodišnjom karijerom i hitovima koji osvajaju plesne podije, donosi svježu dozu groove-a i house ritmova, dok će poljski DJ i producent Adam De Great impresionirati svojom energijom i euforičnim EDM himnama. Na festival dolaze i Javi Guzman, Wahlstedt te Block & Crown, talentirani europski DJ-evi koji garantiraju vrhunsku zabavu i nezaboravno glazbeno iskustvo na jubilarnom izdanju festivala.

Večernji list je za deset najbržih čitatelja osigurao po dvije ulaznice za deseto izdanje festivala! Sve što trebate je ispuniti obrazac u nastavku teksta! Najbrži osvajaju.

Sretno!

Dobitnici će biti objavljeni 5. srpnja u 14 sati. 

Sretni dobitnici su: 
 
Antea Boko

Ivan Žagrović 

Vanda Begić

Ana Alviž

Nikolina Markov

Tea Muslim

Lula Knezović

Antonija Jambrešić

Luka Dominik Pisačić

Boni Marijan


Čestitamo! 

 
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije